Η ξεχωριστή ιστορία του SOT 13161 ROLL

Νέο Toyota Hilux Revo 2016+.

Η Toyota το χαρακτήρισε ως την ήρεμη δύναμη, που χτίστηκε για να κυριαρχεί με τη μοναδική της απόδοση και ευελιξία να συνδέει τα φορτία με το αυθεντικό εργοστασιακό roll bar της Toyota:

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε κάνει ένα ακόμα βήμα για να «παντρέψουμε» αυτή η δύναμη με τον σκληρό χαρακτήρα του ρολού αλουμινίου (SOT- ROLL series by Tessera4X4 Accessories) και μαντέψτε τι, το πετύχαμε!

Η Tessera4x4 Accessories με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι η πρώτη εταιρεία που το κατέστησε δυνατό και παρουσιάζει με υπερηφάνεια το ρολό-καπάκι αλουμινίου SOT 13161 ROLL που καλύπτει όχι μόνο με ασφάλεια το πίσω μέρος της καρότσας αλλά και μπορεί να συνδυαστεί με το εργοστασιακό roll bar της Toyota...

Και ναι, χωρίς να χρειάζεστε να τρυπήσετε την καρότσα του οχήματος.

Φυσικά, το αλουμινένιο ρολό-καπακι SOT 13161 ROLL διατίθεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις για να ικανοποιήσει την ατομική προτίμηση κάθε πελάτη. Η ασημένια βασική (standard) έκδοση του αλουμινίου, η σκληρή και επιτυχημένη "Μαύρη Ματ" (PAINT-006), την οποία το 90% των πελατών μας προτιμούν όπως και η έκδοση στο ακριβές χρώμα του οχήματος (PAINT-001).

Είμαστε διαθέσιμοι να σας το αποστείλλουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού .

Γιατί δεν δοκιμάζετε; Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα το αγαπήσετε!

Για οποαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο (+30) 2105541161 – 2105542813 ,να στείλετε το email σας στο info@gianso.gr ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας.