Χειροποίητα Αξεσουάρ

100% Χειροποίητα Αξεσουάρ από την Tessera4x4 accessories

Το μοναδικό ρολό αλουμινίου (SOT-ROLL series) στην παγκόσμια αγορά, 100% χειροποίητο, κατασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και την επαγγελματική δεξιοτεχνία της Tessera4x4 accessories, με 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας:

 1. Καθένα από τα ρολά αλουμινίου είναι μοναδικά. Εξειδικευμένοι τεχνίτες βρίσκονται πίσω από τη διαδικασία κατασκευής κάθε μονάδας ρολού, από τη σχεδίαση, έως το μοντάρισμα του και τη μεταφορά.
   
 2. Υψηλή ποιότητα που υπερβαίνει τα παγκόσμια πρότυπα. Δημιουργούμε προϊόντα που θέλουμε να αγοράσουμε και να πληρούν τα προσωπικά κριτήρια της Τessera4x4 accessories:
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια. H Τessera4x4 accessories δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λετπομέρειες του κάθε τμήματος του ρολού πέτυχε να δημιουργήσει:
    
   1. Ειδικά κατασκευασμένη (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) περιμετρική βάση από ανοδιωμένο αλουμίνιο, η οποία αγκαλιάζει εντελώς 100% το πλαϊνό χειλάκι της κουπαστή σε μήκος και πλάτος (Κωδικοί Πατέντας: WO 2014/053863 & No. 1008153 & No. 1007595),
   2. Ειδικά σχεδιασμένοι αλουμινένιοι πήχες (κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) που παρέχουν 100% ασφάλεια, λόγω του ειδικού τους σχεδιασμού που καθιστά αδύνατη την απασφάλιση του ενός πήχη απο τον επόμενο (Κωδικός Πατέντας: No. 1007947),
   3. Tο μοναδικό ρολό αλουμινίου (καπάκι καρότσας) στη παγκόσμια αγορά με σύστημα απόφραξης το οποίο απομακρύνει φύλλα και μικρά σκουπίδια από τις υδρορροές (anti-leaf system).
     
  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα που κατασκευάζονται για να διαρκέσουν: Tο πιο ενισχυμένο & στιβαρό ρολό-καπάκι καρότσας της αγοράς.
    
 3. Εξαιρετικά προσαρμόσιμο προϊόν: Τα ρολά καπάκια μας μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και γρήγορα σε όλα τα διαθέσιμα φορτηγάκια που κυκλοφορούν σήμερα. Καταφέραμε να παραδώσουμε πρώτοι στην αγορά και γρήγορα συμβατά ρολά καπάκια για τα νέα μοντέλα pickup, τα Renault Alaskan και Mercedes X-Class.
   
 4. Προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον: Τα αξεσουάρ Tessera4x4 ακολουθούν τους διεθνείς κανονισμούς πιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων της καθώς και περιβαλλοντικά υπεύθυνες μεθόδους πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2015 και ISO 14001: 2015 αντίστοιχα.
   
 5. Όλα τα προϊόντα μας περνούν από τρεις διαφορετικούς ποιοτικούς ελέγχους πριν φύγουν από τις εγκαταστάσεις μας: Η Tessera4x4 accessories είναι η μόνη εταιρεία στην παγκόσμια αγορά που πριν την αποστολή των προϊόντων της και συγκεκριμένα για το ρολό κάπακι, συγκεντρώνει και συναρμολογεί όλα τα τμήματα του ρολού στην τελική τους μορφή προκειμένου να δοκιμαστούν, κάθε κομμάτι ξεχωριστά, ότι πληρουν 100% τα εργοστασιακά τους πρότυπα και ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Στη συνέχεια, το ρολό κάπακι αποσυναρμολογείται στα ξεχωριστά του κομμάτια, τα οποία τοποθετούνται στα πακέτα τους, έτοιμα για αποστολή/εξαγωγή (η διαδικασία πραγματοποιείται πάντοτε με τη χρήση γαντιών προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν γρατζουνιές στη διαδικασία).