Τρόποι Αποστολής

Επιλογές αποστολής


Αφού επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να ενημερωθείτε για τον τρόπο διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας, ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος και την τοποθεσία σας. Όλες οι αποστολές μας γίνονται με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) και περιλαμβάνουν ασφάλιση των εμπορευμάτων.

Το τελικό κόστος αποστολής θα είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της πληρωμής (checkout)*. 
*Σημειώσατε ότι ορισμένα είδη ενδέχεται να απαιτούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποστολής ή/και παράδοσης. Για προορισμούς εκτός ΕΕ θα ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής από το τμήμα εξαγωγών μας μετά το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Χρόνος αποστολής στην Ευρώπη


Αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Χώρα Μεταφορική Εταιρεία Χρόνος Παράδοσης

Αποστέλλουμε τα περισσότερα είδη μετά την πλήρη εκκαθάριση της πληρωμής στο λογαριασμό μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι ημερομηνίες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό αποστολής και κάθε επιλογή έχει διαφορετικό μέσο χρόνο παράδοσης.


Τα χρονικά πλαίσια αποστολής υπολογίζονται από την εκάστοτε αποθήκη της μεταφορικής εταιρίας στη διεύθυνση αποστολής σας. Δεν περιλαμβάνουν το χρόνο αποστολής από την αποθήκη μας στον τόπο συγκέντρωσης των εμπορευμάτων της μεταφορικής εταιρίας.