Τεχνολογίες Anti-Leaf & Δείκτης στάθμης νερού

Σε αυτό το νέο άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα 2 νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στην επιτυχημένη μας σειρά ρολό καπάκι αλουμινίου (SOT ROLL Series by Tessera4x4 Accessories).

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες στις ήδη υπάρχων του ρολού αλουμινίου και παρέχουν στους πελάτες μας πρόσθετη φροντίδα και μακροπρόθεσμη προστασία της αγοράς τους.

Πριν προχωρήσουμε στην αποκάλυψη των νέων προσθηκών, αρχικά θα ήθελα από όλους εσάς να σκεφτείτε το κύριο κίνητρο που σας ώθησε να εξοπλίσετε το 4x4 σας με το ρολό αλουμινίου της εταιρείας μας.

Ο κύριος παράγοντας που ένας πελάτης μας θα επιλέξει το ρολό καπάκι αλουμινίου (SOT ROLL Series) είναι για να μεταφέρει με ασφάλεια τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στην καρότσα του 4x4 του. Οι ειδικά σχεδιασμένοι αλουμινένιοι πήχες του ρολού αλουμινίου μας προσφέρουν 100% ασφάλεια καθώς είναι αδύνατο να αποσυνδεθούν ο ένας από τον άλλο. Στη συνέχεια έρχεται η ειδική επίστρωση βινυλίου-PVC η οποία παρέχει τέλεια προστασία ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ

Σε αυτή τη συνολικά εξαιρετική επίδοση, αναπτύξαμε και φυσικά πατεντάραμε (European Patent: EP 19151572.5) τη "τεχνολογία Anti-Leaf" και τον "Δείκτη Στάθμης νερού" για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και μακρόχρονη λειτουργία του ρολού αλουμινίου.

Η νέα τεχνολογία Anti-Leaf, με τις ειδικά σχεδιασμένες καμπυλωτές σχάρες, εξασφαλίζει το φιλτράρισμα από μικρά φύλλα ή σκουπιδάκια που θα μπορούσαν να εισέλθουν τυχαία μέσα στο κουτί αποθήκευσης (housing box).

Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει 300% υψηλότερη προστασία από μικρά σκουπιδάκια και φύλλα τα οποία μπλοκάρουν τα σωληνάκια αποστράγγισης και  έτσι εμποδίζεται η διάβρωση του ελατηρίου του εσωτερικού άξονα περιστροφής.

Ωστόσο, πόσο εύκολος θα μπορούσε να είναι ο έλεγχος μέσα στο housing box χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Για το λόγο αυτό, εισάγουμε ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά του κλάδου του ρολού αλουμινίου, τον "Δείκτη Στάθμης νερού".

Αυτός ο πατενταρισμένος ενσωματωμένος δείκτης είναι σημαντικός για κάθε πελάτη, καθώς τώρα θα είναι σε θέση να επιθεωρήσει οπτικά οποιαδήποτε στιγμή, προκειμένου να ελέγξει αν υπάρχει μπλοκαρισμένο νερό μέσα στο housing box, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξει.

Σε περίπτωση εισροής νερού, ο πελάτης ειδοποιείται εγκαίρως και εύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες του εγχειριδίου¨Σωστής και Καλής χρήσης¨ μπορεί να ανοίξει και να καθαρίσει όλα τα φύλλα ή μικρά σκουπίδια που είναι μπλοκαρισμένα στους σωλήνες αποστράγγισης.

Για τις οδηγίες " Σωστής και Καλής χρήσης ", μπορείτε να σαρώσετε τον ακόλουθο κώδικα QR, τον οποίο μπορείτε επίσης να βρείτε στην αυτοκόλλητη ετικέτα του housing box του ρολού αλουμινίου μας.

Ο δείκτης στάθμης νερού ακολουθεί την σχεδιαστική καμπύλη του κουτιού αποθήκευσης (housing box) ενσωματώνοντας ένα μοναδικό σπορ σχεδιασμό. Με αυτό το τρόπο το ρολό αλουμινίου (SOT ROLL Series by Tessera4x4 accessories) προσφέρει ένα ισχυρό πλεονέκτημα και συνάμα διαφοροποιήσιμο έναντι ανταγωνιστικών προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς. 

Με την προσθήκη αυτών των δύο χαρακτηριστιών διασφαλίζουμε και προλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει νερο μέσα στο housing box που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάβρωση και στη βλάβη του εσωτερικού μηχανισμού ελατηρίου.

Η φιλοσοφία μας στην Tessera4x4 Αccessories είναι να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τα πιο ασφαλή και άριστα προιόντα για το αγαπημένο τους 4x4, καθώς και η άριστη αποτίμηση εμπειρίας των πελατών μας μακροπρόθεσμα.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.

*Διαθέσιμο από το τρίτο τρίμηνο του 2019.