Οι απόλυτες τηλεσκοπικές μπάρες για Pickup Trucks

(Patent-Pending)

Η Tessera4x4, ηγέτης παγκοσμίως στα premium και καινοτόμα αξεσουάρ 4x4, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τo Tessera Bar+. Αυτό το πρωτοποριακό πατενταρισμένο προϊόν, είναι μοναδικό στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη ευελιξία και ευκολία στους ιδιοκτήτες φορτηγών pickup παγκοσμίως.


Επαναστατικά Χαρακτηριστικά & Οφέλη:

 

Πρωτοποριακός τηλεσκοπικός σχεδιασμός:

Παγκόσμια Πρωτοπορία: Το Tessera Bar+ είναι το πρώτο σύστημα τηλεσκοπικών μπαρών για φορτηγάκια pickup που μπορεί να μετατραπεί σε πλαϊνές χειρολαβές σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Διπλή Λειτουργικότητα: Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός σας επιτρέπει να μετατρέψετε το ένα προϊόν σε δύο, μεγιστοποιώντας τη χρηστικότητα και εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετα αξεσουάρ.

 

Απόλυτη Ευκολία και Αποτελεσματικότητα Χώρου:

Εύκολη Μετατροπή: Μετατρέψτε απίστευτα γρήγορα τις μπάρες σε πλαϊνές κουπαστές, διασφαλίζοντας ότι η καρότσα του αγροτικού σας είναι πάντα πλήρως προσβάσιμη.

Πάντα Χρήσιμες: Κρατήστε τις Tessera Bar+ μαζί σας ως πλαϊνές κουπαστές για να δέσετε το φορτίο σας με ασφάλεια, αποφεύγοντας την αποθήκευσή τους στο σπίτι και διασφαλίζοντας ότι είναι πάντα έτοιμες για χρήση.


Εύκολη Εγκατάσταση & Συμβατότητα:


Εγκατάσταση Χωρίς Εργαλεία για Ελαφριά Χρήση:

Σχεδιασμένο να ταιριάζει τέλεια στις υποδοχές T-Slots των πλαϊνών ραγών των Tessera4x4 Rolls για ελαφριά χρήση, υποστηρίζοντας έως και 70 κιλά (σε κίνηση) χωρίς την ανάγκη για τρύπημα.

Βαρέως τύπου ευελιξία:

Για πιο απαιτητικές εφαρμογές, μπορεί να εγκατασταθεί με τρύπημα στα πλαϊνά μέρη της καρότσας. Συμβατό με ή χωρίς ρολό-καπάκι (roll top cover).


Προηγμένη φιλοσοφία σχεδιασμού:


Ενσωματωμένες υποδοχές T-Slots

Έτοιμο για κάθε περιπέτεια με ενσωματωμένες υποδοχές T-Slots: Τοποθετήστε εύκολα επιπλέον αξεσουάρ, όπως βάσεις για σκι και ποδήλατα, σκηνές και άλλα, χάρη στις ενσωματωμένες υποδοχές T-Slots. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δύο ειδικά σχεδιασμένα και ενισχυμένα πλαϊνά πλαστικά καπάκια για έξτρα σημεία πρόσδεσης (ελαφριάς χρήσης). Αυτή η καινοτόμος λύση συνδυάζει ασύγκριτη ευελιξία, ευκολία και δυνατότητα γρήγορης μετατροπής, καθιστώντας το Tessera Bar+ το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε ιδιοκτήτη φορτηγού pickup.

 

Εύκολη Τοποθέτηση Αξεσουάρ & Συνοχή Αισθητικής:

Η Tessera Bar+ ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή των σειρών Tessera Roll+ και Tessera SE, διασφαλίζοντας το κομψό και αρμονικό αποτέλεσμα στο όχημά σας.

Αποκλειστική Καινοτομία με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας:
Τεχνολογία αιχμής: Απολαύστε τα αποκλειστικά οφέλη του σχεδιασμού (patent-pending) που καθιστούν την Tessera Bar+ μοναδική στην αγορά.