To απόλυτο Divider διαχείρισης φορτίου με 2-σε-1 σχεδιασμό

(Patent-Pending)

Παρουσιάζουμε το Tessera Divider+, το επαναστατικό Divider 2 σε 1 για φορτηγάκια pickup. Η τελευταία καινοτομία από την Tessera4x4 Accessories, τον παγκόσμιο ηγέτη στα premium αξεσουάρ 4x4, το Tessera Divider+ έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει την ευκολία, την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της καρότσας των φορτηγών pickup. Αυτό το πατενταρισμένο προϊόν ενσωματώνεται άψογα στις σειρές Tessera Roll+ και Tessera SE, παρέχοντας την απόλυτη λύση για την οργάνωση του χώρου φόρτωσης και την προστασία του φορτίου σας.



Χαρακτηριστικά προϊόντος


 

Επαναστατικός 2 σε 1 σχεδιασμός:

Το Tessera Divider+ είναι μοναδικά σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται σε διάφορες ανάγκες και χρήσεις. Αποτελείται από δύο ειδικά σχεδιασμένα πάνελ αλουμινίου που ενώνουν μεταξύ τους στο κέντρο με έναν ενισχυμένο μηχανισμό ασφάλισης, σχηματίζοντας ένα κινούμενο διαχωριστικό καρότσας. Τα πάνελ μπορούν πανεύκολα και χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε εργαλείου, να διαχωριστούν και να τοποθετηθούν στα πλαϊνά της καρότσας χρησιμοποιώντας τα ως ''Molle Panels'', παρέχοντας ευελιξία και διατηρώντας την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης.

 

Καινοτόμος μηχανισμός κύλισης:

Εξοπλισμένος με έναν ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό κύλισης, το Tessera Divider+ μπορεί να μετακινείται εμπρός - πίσω, εξασφαλίζοντας ευκολία στη ρύθμιση και βέλτιστη διαχείριση του φορτίου σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα στηρίγματα τοποθετημένα στα c-channels ασφαλίζουν το Tessera Divider+ στη θέση που επιλέγετε, αποτρέποντας οποιαδήποτε μετατόπιση του φορτίου. Η ενισχυμένη κατασκευή και τα ανθεκτικά στηρίγματα εξασφαλίζουν ότι το φορτίο παραμένει ασφαλές κατά τη μεταφορά. Η δυνατότητα του Tessera Divider+ να κλειδώνει στη θέση που έχετε επιλέξει εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη σταθερότητα του φορτίου.

 

Εύκολη τοποθέτηση και μετακίνηση

Δεν απαιτείται η χρήση εργαλείων για την τοποθέτηση, την μετακίνηση ή την αλλαγή χρήσης, καθιστώντας το εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη.

 

Πλαινά “Molle Panels” για την καρότσα του φορτηγού σας:

Όταν τοποθετούνται στα πλαϊνά της καρότσας, τα πάνελ του Tessera Divider+ μετατρέπονται σε πλαϊνά “Molle Panels” για την καρότσα του φορτηγού σας, επιτρέποντας σας να δένετε εξοπλισμό, όπως φτυάρια, πυροσβεστήρες και άλλα. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει ότι τα απαραίτητα εργαλεία είναι πάντα προσβάσιμα και καλά ασφαλισμένα.

 

Οφέλη & Εφαρμογές

✓ Μόνιμη λύση για την καρότσα:
Δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρείτε και να αφήνετε το Tessera Divider+ στο σπίτι, καθώς μπορεί να αποθηκευτεί μόνιμα στην καρότσα σας, παρέχοντας την απόλυτη ευκολία και χρησιμότητα.

✓ Μέγιστη εκμμετάλλεση του χώρου της καρότσας:
Με τη δυνατότητα τοποθέτησης των πάνελ στα πλαϊνά της καρότσας, παραμένει όλη η καρότσα ελεύθερη μεγιστοποιώντας τον διαθέσιμο χώρο.

✓ Βελτιωμένη οργάνωση και πρόσβαση:
Η λειτουργία των πλαινών ''Molle Panels'' επιτρέπει καλύτερη οργάνωση των βασικών εργαλείων και εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα προσβάσιμα και σωστά δεμένα.

✓ Αυξημένη ασφάλεια φορτίου:
Η ενισχυμένη κατασκευή και ο ασφαλής μηχανισμός κλειδώματος αποτρέπουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητη μετατόπιση του φορτίου, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη μεταφορά.

✓ Συμβατότητα με τα αξεσουάρ Tessera4x4:
Το Tessera Divider+ είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί άψογα με τις σειρές Tessera Roll+ και Tessera SE, καθώς και με ολόκληρη τη σειρά αξεσουάρ Tessera4x4. Αυτή η συμβατότητα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της καρότσας σας, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργικότητα.