Η απλότητα του Tessera SE

Εξερευνήστε την απλότητα της σειράς Tessera SE

"Simplicity is the ultimate sophistication" σε ελεύθερη μετάφραση «Η απλότητα είναι η απόλυτη κομψότητα» (Λεονάρντο Ντα Βίντσι). Όταν πρόκειται για ρολό καπάκι με εύκολη και απλή χειροκίνητη λειτουργία ανοίγματος-κλεισίματος ο νους μας δεν θα μπορούσε να παέι κάπου αλλού παρά στη σειρά Tessera SE.

Μαζί με την κυκλοφορία της νέας γενιάς ρολού Tessera Roll+, η οποία παρέχει την απόλυτη ευελιξία στον πελάτη να αναβαθμίσει από τη βασική έκδοση σε εκείνη του ελατηρίου ή την ηλεκτρική έκδοση, έχουμε επίσης εισαγάγει μια μη-ηλεκτρική έκδοση για τους πελάτες που επιθυμούν την απλότητα των πραγμάτων. Ο χειρισμός του νέου Tessera SE είναι ευκολότερος από ποτέ λόγω του επαναστατικού σχεδιασμού του.

Απλά σπρώξτε ελαφριά για να ανοίξετε και τραβήξτε τον ιμάντα για να το κλείσετε. Τόσο εύκολα!

Η λειτουργία ανοίγματος-κλεισίματος εκτελείται ομαλά στο εσωτερικό του κάνιστρου χωρίς καμία υποστήριξη από ελατήριο ή ηλεκτρικό μοτέρ.

Φυσικά, η σειρά Tessera SE περιέχει μερικές από τις πιο premium λειτουργίες, όπως τις ειδικά σχεδιασμένες πλευρικές ράγες (πάχους 5 mm) που ακολουθούν 100% τις γραμμές και το σχεδιασμό του κάθε αυτοκινήτου. Ως αποτέλεσμα, παρέχεται καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες όπως επίσης πρακτικότητα τοποθέτησης επιπλέον αξεσουάρ όπως roll bars, κουπαστές καρότσας, σχάρες-μπάρες φόρτωσης για βαριά χρήση. Σας προσφέρει επίσης την ευελιξία να το συνδυάσετε με τα αυθεντικά αξεσουάρ (ΟΕΜ), όπως για παράδειγμα εργοστασιακά roll bars.

Επιπλέον οι ενσωματωμένες υποδοχές T-Slots στις πλευρικές ράγες, παρέχουν στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας διαδικασίας τοποθέτησης για ελαφριά ή για βαριά χρήση. Τα roll bars και οι κουπαστές καρότσας μπορούν πλέον να τοποθετηθούν πάνω στις υποδοχές T-Slots ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΗΜΑ χρησιμοποιώντας τους ειδικούς αντάπτορες RB-KIT & KOY-KIT αντίστοιχα.

Αποθηκεύστε και κρατήστε τα αντικείμενά σας 100% ασφαλή στη καρότσα του αγροτικού σας.

Η σειρά Tessera SE περιλαμβάνει συστήματα απόλυτης ασφάλειας και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες παρέχουν την καλύτερη προστασία στα υπάρχοντά σας.

Τα πηχάκια με προστασία από μαχαίρι με ενσωματωμένη σφράγιση σιλικόνης συνδυάζονται με εσωτερικό σύστημα κλειδώματος (ILS) και δόντια κλειδώματος αλουμινίου (ALT) για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, την καλύτερη προστασία και τη χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ειδικά σχεδιασμένα 2 κύρια υπερμεγέθη συστήματα αποστράγγισης Φ20 με 2 συστήματα υπερχείλισης στο σώμα του δοχείου, δοκιμασμένα για να αντέχουν στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες (60 λίτρα/λεπτό). Το κάνιστρο είναι επίσης εξοπλισμένο με το σύστημα Anti-Leaf (ALS) για την προστασία των αποχετεύσεων νερού του κάνιστρου από φύλλα και μικρά σκουπίδια.

Ένας καινοτόμος σχεδιασμός της πίσω χειρολαβής σε συνδυασμό με τις μικρότερες διαστάσεις του κάνιστρου (Double Cab 20cm x 23cm (HxW) & Space cab / Single cab / American models 26cm x 30cm (HxW)), προσφέρει το πλεονέκτημα της μεγιστοποίησης της καθαρής χωρητικότητας του φορτίου τόσο σε μήκος όσο και σε ύψος. Ειδικά σχεδιασμένο καπάκι για το κάνιστρο που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και τον έλεγχο του Tessera SE σας ανά πάσα στιγμή.

Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς να απαιτείται διάτρηση (απαραίτητη μόνο όταν συνδυάζονται αξεσουάρ για χρήση βαρέως τύπου (φορτίο>70kg) ή για τα σωληνάκια αποχέτευσης του νερού σε περιπτώσεις όπου το αυτοκίνητο δεν διαθέτει επένδυση καρότσας. Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε οχήματα με ή χωρίς επενδύσεις καρότσας τύπου UNDER-rail ή OVER-rail.

Εάν η εξοικονόμηση χρημάτων στα καύσιμα είναι σημαντική για εσάς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σε αυτό, καθώς μειώνει αισθητά το ποσό που ξοδεύετε. Το ρολό καπάκι αυξάνει την αεροδυναμική του οχήματός σας, δημιουργώντας μια πιο ομαλή οδήγηση, ιδιαίτερα σε υψηλές ταχύτητες, και λειτουργεί σαν μια μεγάλη αεροτομή. Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερη κατανάλωση καυσίμων και στάσεις στα βενζινάδικα.

Η σειρά Tessera SE διαθέτει 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 2 από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνίας (EPO) EP2903843, EP19151572.5, 1 διεθνές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO): WIPO Χάγη (WIPO053863) και 2 εθνικά από τον Ελληνικό Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ): Νο.1007595, Νο.1008153.

Αναβαθμίστε την εμπειρία οδήγησης 4x4 με ένα ρολό καπάκι της σειράς Tessera SE. 100% χειροποίητο κατασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και την επαγγελματική δεξιοτεχνία της Tessera4x4 accessories με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε email στο info@gianso.gr . Οι έμπειροι πωλητές μας θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για το pick-up σας σύμφωνα με τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ.