4x4 αξεσουάρ για εργασία και αναψυχή

4x4 Accessories for Work and Leisure

Μπορεί να μην φαίνεται αμέσως αλλά ένα όχημα 4x4 είναι σαν ενας χαρακτήρας απο την ταινία των Transformers. Ρωτάτε πώς; Όπως οι Autobots μπορούν να μεταμορφωθούν με ευκολία, έτσι και ένας οδηγός 4x4 μπορεί να μεταμπορφώσει το όχημα του με τις δυνατότητες και τις επιλογές που έχει να είναι ατελείωτες!

Σε ένα 4x4 μπορείτε να προσθέτε και να αφαιρέσετε τόσα πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ έχοντας έτσι τη δυνατότητα να του αλλάξετε τελείως την όψη και το look. Ανάλογα με την χρήση που κάνετε στο 4x4 σας, έχουμε και το κατάλληλο αξεσουάρ για εσάς! Εαν είστε επαγγελματίας και χρειάζετε να φορτώσετε ή να δέσετε στο όχημα σας, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε!

Μια απλή αλλα αποτελεσματική μπάρα φόρτωσης μπορει να κάνει τη μέρα σας στη δουλειά πολύ πιο εύκολη!

Ακόμα και αν το 4x4 σας δεν φέρει εργοστασιακό roll bar, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Έχουμε πολλά και διάφορα από αυτά! Πόσο μεγάλα τα θέλετε? Ξεκίνανε με 1,5 και φτάνουν στα 3 σκέλη, όποτε υπάρχουν για όλα τα γούστα! Αν θέλετε προσθέτετε και την προστατευτική αψίδα.

Και δεν σταματάμε εκεί! Για αυτούς που θέλουν κάτι πιο στυλάτο, μπορούμε να τους προσφέρουμε το νεο πολυεστερικό σπορτ design roll bar μας που θα καθηλώσει τους πάντες στο πέρασμα του!

Και φυσικά μπορείτε να πάρετε το πολυεστερικό μας roll bar βαμένο στον κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε ακόμα να το συνδυάσετε με τις πλαϊνές κουπάστες καρότσας (βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου, σε black matt ή ΙΝΟΧ).

Επιπλέον μπορείτε βάζοντας τις ανοξείδωτες μπάρες με τις βάσεις “THULE” να μετατρέψετε το 4x4 όπως παρακάτω εφόσον η δουλειά σας απαιτεί κάτι σκληρό και ανθεκτικό.

Ωστόσο το σπουδαίο στα αξεσουάρ μας είναι ότι δεν ειναι μόνο για επαγγελματίες! Όπως βλέπετε παρακάτω μπορε να κάνετε το 4x4 διόροφο και να δέσετε ποδηλάτα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε!

Όπως μπορείτε να δείτε, όταν αγοράζετε ένα 4x4, δεν παίρνετε απλά μόνο τέσσερις ρόδες. Παίρνετε ενα όχημα που είναι πολύ πρακτικό για οποιαδήποτε περίσταση αλλα μπορεί να σας χαρίσει και στιγμες περιπέτειας και υψηλής ανδρεναλίνης. Έχοντας δει ολά τα παραπάνω, ελάτε μετα να συζητήσουμε εάν το 4x4 σας είναι Transformers ή όχι...