Η Avant-Garde σειρά Tessera Roll+

Ανακαλύψτε το καλύτερο και πιο καινοτόμο ρολό καπάκι στον κόσμο - Το Avant-Garde "Tessera Roll+"

Δεν είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές που η αγορά 4x4 προσφέρει σε roll top καπάκια; Εδώ στη Tessera4x4 accessories αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ανώτερη έκδοση. Η "απόλυτη και φουτουριστική" επόμενη γενιά roll top covers και το next big thing στα αξεσουάρ pick up, ασύγκριτη με αυτή των ανταγωνιστών μας, θα ξεπεράσουν όλες σας τις προσδοκίες.

Φανταστείτε ένα ρολό καπάκι το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς. Μία βασική έκδοση που μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή και να μετατραπεί σε ηλεκτρική έκδοση καθώς και έκδοση με ελατήριο. Στάνταρ εξοπλισμένη με μία όμορφη και συνάμα πρακτική κόκκινη μπάρα LED και φωτεινό λογότυπο Tessera4x4, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο φως πορείας, φως φρένων, προειδοποιητικό σήμα εμποδίων ή ακόμη και ως alarm. Κινούμενη λευκή φωτεινή μπάρα LED κατά μήκος της χειρολαβής για εστιασμένο φωτισμό του περιεχομένου της καρότσας του αγροτικού σας. Πλήρης συνδεσιμότητα με το κινητό σας τηλέφωνο (iOS & Android). Φωνητικές εντολές με ψηφιακούς βοηθούς όπως Siri, Bixby, Alexa. "Hey Siri, open Tessera Roll+". Αναδυόμενες ειδοποιήσεις συντήρησης (pop up alerts) σε πραγματικό χρόνο για τον έλεγχο μπλοκαρισμένου νερού μέσα στο κάνιστρο, λίπανση της πλευρικής ράγας κ.λπ. Ενσωματωμένοι φυσικοί αισθητήρες στη πίσω χειρολαβή που δίνουν την δυνατότητα της ανίχνευσης εμποδίων όπως και τη λειτουργία "One Touch". Κυρίες και κύριοι, δεν είναι πλέον φαντασία αλλά πραγματικότητα.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το πιο όμορφο, υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και τεχνολογικά προηγμένο roll top καπάκι της παγκόσμιας αγοράς, το Tessera Roll+.

Ένα νέο προϊόν και ιδέα που αλλάζει ριζικά την αντίληψη των πελατών μας σχετικά με τα ρολά καπάκια αλουμινίου για αγροτικά οχήματα.

Η σχεδιαστική ιδέα της νέας αυτής σειράς Tessera Roll+ είναι να παρέχει ευελιξία σε κάθε πελάτη (B2B & B2C).

Για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά αξεσουάρ της αυτοκινητοβιομηχανίας, φέραμε το 3 σε 1 MODULAR DESIGN, που δίνει τη δυνατότητα στο ρολό καπάκι να μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή σε ηλεκτρική ή έκδοση ελατηρίου μέσα σε λίγα λεπτά.

Η βασική έκδοση της σειράς Tessera Roll+ μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ή έκδοση ελατηρίου εγκαθιστώντας το E-KIT ή το S-KIT αντίστοιχα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε τις 3 διαφορετικές εκδόσεις (Βασική, Ηλεκτρική και Ελατηρίου) για να διαλέξετε ανάλογα με κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό. Και τα δύο αυτά κιτ είναι universal και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση οποιασδήποτε βασικής έκδοσης, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αγροτικού σας.

Η βασική έκδοση λειτουργεί χειροκίνητα, ενώ με την προσθήκη του S-KIT (εσωτερικό ελατήριο) επιτυγχάνεται η ομαλή, αθόρυβη και ασφαλή επαναφορά του ρολού στο κάνιστρο με την κίνηση του ελατηρίου.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αναβαθμίσουν με το E-KIT και να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους σε μια εύκολη και αυτόματη λειτουργία του ρολού με ηλεκτρικό μοτέρ και έξυπνο έλεγχο AI.

Περίληψη χαρακτηριστικών E-KIT (ηλεκτρικής έκδοσης):

Ειδικά σχεδιασμένη πλακέτα ελεγκτή AI με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

✓ Δεν χρειάζεται ρύθμιση (calibration). Το μοναδικό σύστημα στην παγκόσμια αγορά, που κάνει το μοτέρ αυτόματα προσαρμογή (calibration) στο μήκος του αμαξώματος του οχήματος.

✓ Λειτουργία Soft open/close: Ειδικά προγραμματισμένο σύστημα που παρέχει λειτουργία απαλού ανοίγματος/κλεισίματος για ομαλότερη χρήση και ασφάλεια.

✓ Popup ειδοποιήσεις συντήρησης: Το πρώτο ρολό στην παγκόσμια αγορά που σας ενημερώνει να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις του κουτιού σε περίπτωση που έχει εγκλωβιστεί νερό στο εσωτερικό του. Το μοναδικό που υπολογίζει αυτόματα τον χρόνο κύλισης της διαδικασίας ανοίγματος/κλεισίματος και σας ενημερώνει πότε να καθαρίσετε και να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό στους πλαϊνούς οδηγούς για πιο ομαλή κύλιση. Τέλος, το μοναδικό που σας ενημερώνει σε περίπτωση προβλήματος του μοτέρ σας.

✓ Eφαρμογή για κινητά (iOS & Android).

✓ Μπορείτε να σταματήσετε το κάλυμμα του ρολού ανά πάσα στιγμή κλειδώνοντας το σε οποιαδήποτε θέση.

✓ Λειτουργία ανίχνευσης εμποδίων με ενσωματωμένους αισθητήρες στην χειρολαβή.

✓ Τριπλό σύστημα λειτουργίας (Εφαρμογή Mobile Phone, λειτουργία "One Touch" στη χειρολαβή, τηλεχειριστήριο Key Fob).

• Ηλεκτρικό μοτέρ δοκιμασμένο στις πιο ακραίες συνθήκες.

• Ειδικά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο. (2 τεμάχια)

3 διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας της ηλεκτρικής έκδοσης:

1.           Ένα άγγιγμα της χειρολαβής "One Touch" (χρησιμοποιείται ως φυσικό κουμπί).

2.           Τηλεχειριστήριο

3.           Μέσω κινητού τηλεφώνου με την χρήση της επίσημης εφαρμογής Tessera4x4 App (διαθέσιμη για iOS & Android smartphones)

Το Tessera Roll+ έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης τυχών εμποδίων (π.χ: αντικειμένων, αποσκευών, κτλ.), χάρη στους φυσικούς αισθητήρες τοποθετημένους στην πίσω χειρολαβή και όχι με χρήση του φορτίου του μοτέρ. Πετυχαίνοντας έτσι πιο έγκυρη και ασφαλή προστασία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μοτέρ και μέγιστη απόδοση ενάντια στις καιρικές συνθήκες (π.χ: πάγου, χιονιού, κτλ.).(ενεργοποιείται μόνο με το e-Kit).

Στάνταρ εξοπλισμός με όμορφη και ταυτόχρονα πρακτική κόκκινη φωτεινή μπάρα led, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο φως πορείας, φως φρένων και στην περίπτωση του e-Kit ως προειδοποιητικό σήμα εμποδίων ή ακόμη και ως alarm.

Κινούμενη λευκή φωτεινή μπάρα led πλήρους μήκους ενσωματωμένη στη πίσω χειρολαβή με αποτέλεσμα να φωτίζεται καλύτερα και εστιασμένα η περιοχή του χώρου αποσκευών (ανεξάρτητα τοποθέτησης του φορτίου στο χώρο αποσκευών).

Αν βρίσκετε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά εντυπωσιακά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ καθώς η εταιρεία μας παρουσίασε έναν εντελώς νέο τρόπο εγκατάστασης επιπλέον αξεσουάρ σε συνδυασμό με τη σειρά Tessera Roll+. Εύκολη εγκατάσταση πρόσθετων αξεσουάρ όπως roll bars, κουπαστών καρότσας, σχάρες φόρτωσης, ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΗΜΑ του αμαξώματος του αγροτικού σας.

Η σειρά Tessera Roll+ είναι εξοπλισμένη με πλευρικές βάσεις (πάχους: 5mm) και ειδικές υποδοχές T-Slots όπου για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μεταξύ τοποθέτησης ελαφριάς ή βαριάς χρήσης.

Τα roll bars καθώς και οι κουπαστές καρότσας μπορούν πλέον τοποθετηθούν χρησιμοποιώντας τις υποδοχές T-Slots χωρίς τρύπημα χρησιμοποιώντας τους ειδικούς προσαρμογείς RB-KIT & KOY-KIT αντίστοιχα.

Μπορούμε με βεβαιότητα να συμφωνήσουμε ότι η ασφάλεια είναι γενικά το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς όταν επενδύει σε ένα ρολό-καπάκι για το αγροτικό του.

Το Tessera Roll+ ενσωματώνει συστήματα απόλυτης ασφάλειας που το καθιστούν το πιο ασφαλές ρολό καπάκι στην παγκόσμια αγορά. Τοποθετήστε και ασφαλίστε όλα τα υπάρχοντά σας στη καρότσα, γνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες τα πράγματά σας δεν θα υποστούν ζημιά ή θα κλαπούν.

Οι ειδικά σχεδιασμένοι (κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) πήχεις αλουμινίου συνδέονται μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πρακτικά αδύνατο να διαπεραστούν. Το προηγμένο εσωτερικό σύστημα ασφάλισης καθώς και οι γλώσσες ασφάλισης αλουμινίου αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Το ηλεκτρικό μοτέρ καθώς και το ελατήριο τοποθετούνται και προστατεύονται μέσα στον κεντρικό άξονα από αλουμίνιο (βαρέως τύπου) (σύστημα άμεσης κίνησης). Το Tessera Roll+ είναι το μοναδικό ρολό καπάκι στο οποίο το μοτέρ δεν καταλαμβάνει ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟ στον χώρο φόρτωσης του οχήματος. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της πίσω χειρολαβής σε συνδυασμό με τις μικρότερες διαστάσεις του κάνιστρου (Double Cab 20cm x 23cm (ΥxΠ) & Space cab / Single cab / Αμερικάνικα μοντέλα 26cm x 30cm (ΥxΠ)), προσφέρει το πλεονέκτημα της μεγιστοποίησης της καθαρής χωρητικότητας του φορτίου τόσο σε μήκος όσο και σε ύψος.

Το Tessera Roll+ δεν είναι μόνο σχεδιασμένο να σας παρέχει μόνο τη μέγιστη ασφάλεια, αλλά είναι επίσης δοκιμασμένο να αντέχει και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Απόλυτα αδιάβροχα χαρακτηριστικά, όπως ειδικά σχεδιασμένες αποστραγγίσεις στα πλευρικά τμήματα των ραγών, 2 κύρια συστήματα αποχέτευσης Φ20 με 2 συστήματα υπερχείλισης στο κάνιστρο, έχουν δοκιμαστεί για να αντέχουν στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες (60 λίτρα/λεπτό). Το μοναδικό ρολό καπάκι στην παγκόσμια αγορά με ενσωματωμένο σύστημα παρεμπόδισης (anti-leaf system), για την προστασία των αποχετεύσεων νερού του κάνιστρου από φύλλα και μικρά σκουπίδια.

Εάν αυτό που σκέφτεστε είναι ότι το ρολό καπάκι θα παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην εγκατάστασή του τότε σημειώσατε λάθος! Η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς να απαιτείται τρύπημα (απαραίτητη μόνο όταν συνδυάζονται αξεσουάρ για χρήση βαρέως τύπου (φορτίο>70kg), αποστράγγισης νερού (χωρίς επενδύσεις καρότσας) καθώς και για την καλωδίωση. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τεχνικά καθώς και βίντεο που θα σας βοηθήσουν στην εγκατάσταση.

Εύκολη εγκατάσταση σε οχήματα με ή χωρίς επένδυση καρότσας. Στην περίπτωση που υπάρχει επένδυση μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα με τύπους UNDER-rail (χωρίς πλευρικά χειλάκια) ή OVER-rail (με πλευρικά χειλάκια) χωρίς να χρειάζεται να κοπεί το πλευρικό τμήμα της πλαστικής επένδυσης.

Αν η εξοικονόμηση καυσίμου είναι σημαντική για εσάς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σε αυτό, καθώς η εφορμογή του ρολού μειώνει αισθητά το ποσό που ξοδεύετε για καύσιμα. Συμβάλλει στην αεροδυναμική και τη συνολική οδηγική εμπειρία, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες και ημέρες με ανέμους.

Η νέα γενιά Tessera Roll+ διαθέτει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 5 από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνίας (EPO) EP22185152.0, EP22185538.0, EP22185542.2, EP22185540.6, EP19151572.5, 1 διεθνές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO): WIPO Χάγη (WIPO100520) και 2 Εθνικά από τον Ελληνικό Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ): Νο.1007595, Νο.1008155.

Το μοναδικό 100% χειροποίητο κάλυμμα roll top αλουμινίου (σειρά Tessera Roll+) στην παγκόσμια αγορά, κατασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και την επαγγελματική δεξιοτεχνία της Tessera4x4 accessories με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την 4x4 εμπειρία οδήγησης σας;

Επιλέξτε τη κατάλληλη έκδοση του Tessera Roll+ για εσάς:

>>Βασική Έκδοση<<

>>Ηλεκτρική Έκδοση<<

>>Έκδοση Ελατηρίου<<

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε email στο info@gianso.gr. Οι έμπειροι πωλητές μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για το αγροτικό σας σύμφωνα με τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ.