Κλειδαριά με προστατευτικό καπάκι για ρολά-καπάκια αλουμινίου (SOT ROLL Series)

4x4 ρολό καπάκι αλουμινίου (SOT ROLL Series) και κλειδαριά με πλαστικό καπάκι προστασίας

Για όσους από εμάς είναι άτυχοι να βρεθούν στο βόρειο ημισφαίριο αυτή τη στιγμή, ο χειμώνας ξεκίνησε για τα καλά. Έχει παγωνιά έξω. Τόσο κρύο στην πραγματικότητα, όπου πολλοί από εμάς αγωνίζονται να νιώσουν τις άκρες των δακτύλων τους. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ θυμάμαι τις παλιές μέρες όταν έφευγα από το σπίτι για να πάω στο σχολείο και θα έβλεπα μια σειρά θυμωμένων αλλά και σκυθροπών ανθρώπων που έριχναν ζεστό νερό από ένα βραστήρα πάνω στο αυτοκίνητό τους επειδή οι κλειδαριές των θυρών τους ήταν παγωμένες και δεν μπορούσαν να βάλουν το κλειδί για να μπουν!

Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα που ξεχνάμε ότι μπορεί να συμβεί

Στο παρόν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. "Γιατί συμβαίνει τόσο εύκολα;" Ακούω να ρωτάτε. Είναι πολύ απλό. Όταν η κρύα βροχή αναμειγνύεται με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εισέρχεται στην κλειδαριά και παγώνει, προκαλώντας έτσι μπλοκάρισμα σαν αποτέλεσμα να μπορεί να βλάψει το κλείδωμά σας εντελώς. Ως εκ τούτου, όχι μόνο είστε έξω στο κρύο καιρό, αλλά δεν μπορείτε να βάλετε το κλειδί σας για να προχωρήσετε την ημέρα σας!

Δεν είναι μόνο οι κλειδαριές των θυρών που μπορούν να παγώσουν. Έχουμε ακούσει επίσης ιστορίες από ανθρώπους ότι οι κλειδαριές των ρολών αλουμινίου των pick-up παγώνουν πολύ επίσης. Ακούγεται σαν εφιάλτης. Λοιπόν, όχι αν αγοράσετε το ρολό-καπάκι σας (SOT ROLL Series) από εμάς!

Βλέπετε, από εδώ και στο εξής, όλα τα ρολά-καπάκια (SOT ROLL Series) έρχονται με το νέο σύστημα κεντρικού κλειδώματος υψηλής ασφάλειας, με νέα εργονομική λαβή και προστατευτικό καπάκι για προστασία από τις καιρικές συνθήκες (κατασκευασμένο στη Γερμανία).

4x4 κλειδαριά για ρολό καπάκι αλουμινίου

Αυτό το απλό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό προστατευτικό καπάκι, θα σταματήσει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να επηρεάσουν και να κάνουν ζημιά στην κλειδαριά σας και θα σας αφήσει να συνεχίσετε με την ημέρα σας.

Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς το τμήμα σχεδιασμού μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατασκευάσει το πιο ανθεκτικό και αδιάβροχο στις καιρικές συνθήκες ρολό-καπάκι αλουμινίου της παγκόσμιας αγοράς.

Η κλειδαριά με το προστατευτικό καπάκι συμπληρώνει το ήδη ισχυρό και ανθεκτικό ρολό-καπάκι, το οποίο σχεδιάστηκε επίσης για να καταπολεμήσει τις δυνάμεις της φύσης. Για όσους από εσάς δεν to γνωρίζετε ήδη, το αλουμινένιο ρολό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες λόγω του μοναδικού συνδυασμού του φύλλου βινυλίου-PVC που συνδυάζεται με ισχυρούς πήχες αλουμινίου (πάνελ) που κυλούν κατά μήκος των πλευρικών ράβδων αλουμινίου.

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι διαθέτουμε το απόλυτο ρολό-καπάκι, που είμαι σίγουρος ότι αν ο Άγιος Βασίλης χρειαζόταν ένα pick-up για να αποθηκεύσει όλα τα υπέροχα δώρα του, θα ήταν ένας από τους πελάτες μας για να τα κρατήσει ασφαλή και στεγνά!