Mercedes X-Class, η είσοδος στην 4x4 pickup αγορά

Οι πρόσφατες στατιστικές μελέτες αποκαλύπτουν ότι το μερίδιο αγοράς των 4x4 pick-up αυξάνεται παγκοσμίως. Θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε ως μία νέα τάση, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες επιθυμούν να συνδυάσουν την ικανότητα ενός off road και ενός επιβατικού αυτοκινήτου πολυτελείας.

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους και ανεπηρέαστους τους ανθρώπους πίσω από έναν μεγάλο ‘’παίκτη’’ της αυτοκινητοβιομηχανίας, την Mercedes-Benz.

Παρόλο που η Mercedes-Benz έχει μεγάλη παράδοση στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων, αυτή η αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες οδήγησε στην πρώτη προσπάθεια της εταιρίας να δημιουργήσει ένα pick-up και να αποκτήσει τη θέση και το μερίδιο της στην αγορά έναντι των ανταγωνιστών. Ήδη από τις αρχές του 2015 αρκετές φήμες καθώς και εικόνες από concepts και prototypes έκαναν την πρώτη τους εμφάνισή και εξαπλώθηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο. Αυτό κράτησε μέχρι τον Ιούλιο του 2017, όταν η Mercedes-Benz παρουσίασε στην παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής τη νέα X-Class. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τα πρώτα pick-up παραδόθηκαν στην ευρωπαϊκή αγορά τον Ιανουάριο του 2018. Αξίζει να αναφερθεί οτι ο αριθμός των πωλήσεων για το πρώτο τρίμηνο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της Mercedes-Benz.

Ως συνέπεια, όλοι αυτοί οι νέοι πελάτες θα αναζητήσουν έπειτα αξεσουάρ για να εξοπλίσουν τα ολοκαίνουργια οχηματά τους.

Για εμάς, την ομάδα της Tessera4x4 Accessories, μια ακόμη πρόκληση έγινε αποδεκτή, δηλαδή να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για τα pick-up τους Mercedes X-Class.

Το R&D τμήμα μας σχεδίασε τα νέα προϊόντα, ενώ η παραγωγή ετοίμασε σε σύντομο χρονικό διάστημα μια πλήρης σειρά αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Φυσικά, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει και τη ναυαρχίδα της εταιρείας μας, το δημοφιλές με 7 Πατέντες (2 Παγκόσμιες, 2 Ευρωπαϊκές και 3 Ελληνικές) ρολό αλουμινίου (SOT-ROLL Series) στο οποίο δώσαμε το όνομα SOT 1319 ROLL.


Ένα ρολό αλουμινίου που απέχει από τους ανταγωνιστές του, το οποίο προσφέρει πλήρη ασφάλεια χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) πήχες αλουμινίου ...

.... ενώ ο συνδυασμός τους με το βινύλιο - PVC το καθιστά το μοναδικό στην παγκόσμια αγορά, το οποίο είναι 100% προστατευμένο από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το ρολό αλουμινίου περιλαμβάνει 2 κανάλια αποχέτευσης (υδρορροές) και 2 υπερχείλισης για γρήγορη και πλήρη αποστράγγιση του κουτιού αποθήκευσης, ενώ 4 επιπλέον πλαϊνές υδρορροές τοποθετούνται για την καλύτερη προστασία από νερό και σκόνη.

Σε όλες αυτές τις λειτουργίες συμπεριλάβαμε τη νέα Leaf-proof τεχνολογία με σύστημα απόφραξης το οποίο απομακρύνει φύλλα και μικρά σκουπίδια από τις υδρορροές εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο καλύτερη ποιότητα αποστράγγισης του κουτιού αποθήκευσης από το νερό.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς οι ιδιοκτήτες της X-Class μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ποικιλία από τα προϊόντα μας, όπως Roll Barsκουπαστές καρότσαςσχάρες και ράγες για να φορτώσουν και να συνδέσουν με ασφάλεια τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η πατενταρισμένη περιμετρική βάση (πάχος 5mm) του ρολού αλουμινίου μας, δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να το συνδυάσουν με πρόσθετα αξεσουάρ με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Ένα άλλο βήμα για την Mercedes-Benz για να απαντήσει στους ανταγωνιστές είναι να προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές και να γεμίσει το φάσμα των εκδόσεων X-Class pick-up. Μια νέα έκδοση κυκλοφόρησε το λεγόμενο "Rock Edition" το οποίο περιλαμβάνει το εργοστασιακό roll bar από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και σε μαύρο χρώμα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι επανασχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε τις κατάλληλες τροποποιήσεις στο ρολό αλουμινίου έτσι ώστε να το συνδυάσουμε με το εργοστασιακό roll bar της X-Class καθώς και να ακολουθήσουμε το ακριβή γραμμή του αυτοκινήτου. Αυτό το νέο ρολό-καπάκι έχει το όνομα SOT 13191 ROLL.

Αυτοί οι δύο κωδικοί προϊόντων SOT 1319 ROLL και SOT 13191 ROLL κυκλοφορούν ως στάνταρ στην έκδοση "Μαύρο ματ" για να προσφέρουν μια σπορ και κομψή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από επαγγελματίες χρήστες με βαριά χρήση. Η έκδοση "Black Matt" έχει μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές και τα σημάδια καθώς η μοναδική διαδικασία βαφή σε σκόνη της εταιρείας QUALICOAT (30 λεπτά ψήσιμο σε 180 βαθμούς κελισίου) είναι πιστοποιημένη με συστήματα ποιότητας 9001: 2000 & 14001: 2004.

Για όσους θέλουν να ταιριάξουν το ρολό αλουμινίου με παρόμοιο χρώμα με αυτό του pick-up τους, υπάρχει επίσης η επιλογή να διαλέξουν την έκδοση του συγκεκριμένου κωδικού χρώματος του οχήματος. Απλά δώστε μας τον κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σας και θα το βάψουμε σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας του κατασκευαστή.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να στείλετε τα ερωτήματά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gianso.gr, στα τηλέφωνα 210 5542813 - 210 5541154 καθώς και μέσω της εφαρμογής chat.

Θα μπορούσατε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας και οι έμπειροι πωλητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρειαστείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.