Ρολό καπάκι αλουμινίου με ειδικό "καμπυλωτό" σχεδιασμό

Τον Ιούνιο του 2016, η Fiat λάνσαρε στην αγορά τη νέα της έκδοση, το 4x4 pickup "Fullback", ένα όνομα που μπορεί εύκολα να φέρει στο μυαλό σας αναμνήσεις από την ιταλική άμυνα της "Squadra Azzurra", ένα μοντέλο που στην πραγματικότητα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με την τελευταία γενιά του επιτυχημένου Ιαπωνικού Mitsubishi L200 Triton.

Δύο διαφορετικά αλλά και ίδια οχήματα, με εξαιρετική απόδοση και εξαιρετικό σχεδιασμό. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο όχημα, υποθέτω ότι μερικοί γνωρίζουν για τον ειδικό σχεδιασμό τους με καμπύλη στο τελειώμα της καρότσας των εκδόσεων διπλής καμπίνας.

Μερικές φορές οι καμπύλες, ειδικά εκείνες που αναφέρονται σε μαθηματικά διαγράμματα, είναι ενοχλητικές, άλλες στη σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι πανέμορφες. Για εμάς, την Tessera4x4 accessories ήταν απλώς μια άλλη πρόκληση από την οποία καταφέραμε να δημιουργήσουμε το καινούργιο ρολό αλουμινίου SOT 1311 ROLL.

Το SOT 1311 ROLL έρχεται να συμπληρώσει το ήδη επιτυχημένο φάσμα των ρολών αλουμινίου, τα οποία μπορούν να αγκαλιάσουν και ταυτόχρονα να ενισχύσουν με ανοδιωμένο αλουμίνιο 5 χιλιοστών τα τμήματα των κουπαστών της καρότσας. Αυτό το ειδικό καμπυλωτό ρολό αλουμινίου μπορεί επίσης να συνδυαστεί με πρόσθετα αξεσουάρ, όπως roll barsκουπαστές κ.λπ.

Ακολουθώντας την τάση και την υπερβολική ζήτηση από τους πελάτες μας για το χρώμα "Μαύρο ματ" (30 λεπτά ψησίματος σε 180 βαθμούς κελισίου), θα το βρείτε ως την βασική έκδοση για αυτό το ρολό-καπάκι που πιστεύω ακράδαντα ότι θα προσθέσει ένα άγγιγμα κομψότητας και να ενισχύσει τον ήδη "εργατικό" χαρακτήρα των αγαπημένων σας Mitsubishi και Fiat 4x4 pickup.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να στείλετε τα ερωτήματά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gianso.gr, στα τηλέφωνα 210 5542813 - 210 5541154 καθώς και μέσω της εφαρμογής chat.

Θα μπορούσατε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας και οι έμπειροι πωλητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρειαστείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.