Ρολό καπάκι αλουμινίου (SOT ROLL Series) για όλα τα 4x4 pickup

4x4 Ρολό καπάκι αλουμινίου

Ο Μαχάτμα Γκάντι κάποτε είπε: ‘’ Η δύναμη δεν προέρχεται από τη φυσική ικανότητα, προέρχεται από μια αμίλεικτη θέληση...’’ Εμπνευσμένα λόγια από μια σπουδαία προσωπικότητα.

Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε προφανώς δεν κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά ήταν η αποφασιστικότητα και η πίστη στους εαυτούς μας όταν συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα σπουδαίο και μοναδικό ρολό αλουμινίου.

Έχουμε γράψει και παλαιότερα για την ασφάλεια που παρέχει το ρολό καπάκι μας. Έχουμε αναφέρει επίσης ότι έχει τέλεια μόνωση και προστατεύει το φορτίο της καρότσας, λόγω της επαναστατικής καινοτομίας συνδυασμού πάνω από τα αλουμινένια πάνελ, ειδικής επίστρωσης βινυλίου-PVC. Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγόνος ότι μπορειτε να πάρετε το ρολό αλουμινίου μας βαμμένο στον κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σας (είμαστε η μόνη εταιρεία στον κόσμο που μπορει να το κάνει). Οπότε τι απομένει να προσθέσετε; Αφθονία!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δύναμη είναι εξαιρετικά ζωτική, σε όλες τις πτυχές της ζωής. Ως εκ τούτου, εάν πρόκειται να κάνετε μια αγορά οποιουδήποτε είδους, πρέπει να ξέρετε ότι θα είναι ισχυρή και ανθεκτική. Τα υπέροχα νέα είναι οτι το ρολό αλουμινίου μας είναι στιβαρό. Πολύ στιβαρό!

Το ισχυρότερο και ανθεκτικότερο ρολό καπάκι στην παγκόσμια αγορά! (συνολικό βάρος αλουμινίου 50kg)

Εαν είστε λάτρεις των αριθμών, τότε αυτό που ακολουθεί θα σας αρέσει πολύ! Τα ρολά αλουμινίου μας μπορούν να φορτώσουν μέχρι 500kg. (Εφόσον το φορτίο είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο σε όλη την επιφάνεια του ρολού & δεμένο γύρω από τις πλευρικές χειρολαβές καθώς και το όχημα είναι ακινητοποιημένο)

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα του, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παγκόσμια πατενταρισμένο ρολό αλουμινίου μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για βαριά και σκληρή χρήση, φέρει αλουμινένιο άξονα Ø80 και ενισχυμένη βάση απο ντουραλουμίνιο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι μπορείτε να το δουλεύτε άφοβα.

Μπορείτε να το ανοίξετε και να το κλείσετε ή να μείνει στη μέση (όπως φαίνεται παρακάτω). Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να προσθέσετε περισσότερες θέσεις κλειδώματος.

Σας δίνουμε την επιλογή να προσθέσετε πολλαπλές θέσεις κλειδώματος.

Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το ρολό χωρίς να φοβάστε ότι θα χαλαρώσει ή θα χάσει την περιστροφή του από τριβή. Εμπιστευθείτε μας, είναι πολύ ομαλή.

Ισχυρός και ανθεκτικός άξονας και περιστροφή χωρίς τριβή

Μην σκεφτείτε πως είμαστε εδώ για να κάνουμε επίδειξη της δύναμης μας! Έχουμε και την ευαίσθητη πλευρά μας και ξέρουμε πως οι μικρές λεπτομέριες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!

Εάν ζείτε κάπου που βρέχει συχνά ή στην ατμφοσφαίρα υπάρχει σκόνη, μην ανησυχείτε, το έχουμε σκεφτεί και αυτό. Τα ρολά αλουμινίου μας διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένα στεγανοποιητικά πλαϊνά ελαστικά, βούρτσες και 4 κανάλια αποστράγγισης νερού για επιπλέον προστασία από το νερό και τη σκόνη.

4 υδρορροές, βουρτάκια και ειδικά στεγανωτικές ταινίες

Ξέρουμε τι σκέφτεστε τώρα, όσον αφορά με το κουτί αποθύκευσης (housing box) τι γίνεται; Για το housing box δημιουργήσαμε 2 αποχετεύσεις και 2 συστήματα υδροροές με εγκοπή για να διασφαλίσουμε την γρήγορη και πλήρη αποστράγγιση του κουτιού. Μπορείτε να δείτε τι εννοώ στην παρακάτω φώτο.

Αφου μιλάμε για το housing box, κάποιοι θα πουν: όσο μεγαλύτερο, τοσό καλυτερο. Καλά... Δεν είναι πάντα έτσι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να έχουν αρκετό χώρο στο πίσω μέρος της καρότσας τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όταν σχεδιάζαμε το ρολό αλουμινίου μας, βεβαιωθηκάμε οτι το housing box θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αλλά και πολύ ανθεκτικό για να εξασφαλίσουμε για εσάς τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης. Είναι επίσης απίστευτα ισχυρό, κατασκευασμένο από στερεό γαλβανισμένο χάλυβα 1,5mm., βαμμένο σε μαύρο χρώμα.

Κουτί αποθήκευσης (HOUSING BOX) - Στιβαρό και σχεδιασμένο να καταλαμβάνει τον χώρο που απαιτείται

Εν ολίγοις, εάν υπάρχει ένα άλλο ρολό αλουμινίου που είναι ισχυρότερο και πιο πρακτικό, εμείς δεν το έχουμε βρεί πουθένα. Αφήστε μας να κέρδισουμε χρόνο για εσάς λέγοντας σας πως δεν θα το βρείτε ούτε εσείς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Η δική μας πίστη και σκληρή δουλειά μας έδωσαν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προιόν στην παγκόσμια αγορά, έτσι που πλέον το 70% των ρολών αλουμινίου μας να πωλούνται πλέον στο εξωτερικό. Έχουμε ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να επενδυσετε σε ένα ρολό αλουμινίου, τότε κάντε κλικ εδώ και πάρτε το καλυτερο. Ανυπομονούμε να ακούσουμε απο εσάς σύντομα.