Ρολό καπάκι αλουμινίου (SOT-ROLL series)

Γιατί να διαλέξετε το ρολό-καπάκι αλουμινίου μας;

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια όλα τα αγαθά και τα υπάρχοντά σας στην καρότσα του 4x4 pick-up σας, γνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από τον καιρό, η ιδιοκτησία σας δεν θα κλαπεί ή θα υποστεί βλάβη. Ακόμα καλύτερα, φανταστείτε να αφήνετε τα πιο πολύτιμα αντικείμενα στο φορτηγό σας με γνώση ότι είναι ασφαλή κλειδωμένα και κάτω από ένα καπάκι καλύμματος των οποίων οι πήχες αλουμινίου είναι αδύνατο να απεμπλακούν. Κυρίες και κύριοι, δεν φανταζόμαστε πια. Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το παγκόσμιο πατενταρισμένο αλουμινένιο ρολό- καπάκι (SOT ROLL Series).

Δεν είμασταν ικανοποιημένοι με το τι έπρεπε να προσφέρει η αγορά όσον αφορά τα ρολά-καπάκια για τα 4x4, γι’αυτό το λόγο εδώ στην Tessera4x4 accessories αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ανώτερη έκδοση. Μετά από χρόνια σκληρής και επίπονης εργασίας για το σχεδιασμό τους και την υλοποίηση, δημιουργήσαμε το μοναδικό ρολό -καπάκι αλουμινίου που έχει βραβευτεί με 2 Παγκόσμια, 2 Πανευρωπαϊκά & 3 Εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Τι είναι τόσο διαφορετικό σχετικά με τα ρολά-καπάκια μας μπορεί να αναρωτηθείτε;

Σίγουρα όλα τα ρολά-καπάκια είναι τα ίδια; Λοιπόν δεν είναι.

Η ασφάλεια είναι γενικά το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν επενδύει σε ρολό-καπάκι για το 4x4 τους. Οι ειδικά σχεδιασμένοι (κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) πήχες από αλουμίνιο συνδέονται μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε είναι αδύνατο να απεμπλακούν ο ένας απο τον άλλον προσδίδοντας έτσι 100% ασφάλεια.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει αυτό τον απλό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό σχεδιασμό.

Οι πατενταρισμένοι πήχες αλουμινίου όχι μόνο παρέχουν μεγάλη ασφάλεια, αλλά συμβάλουν στην απαλή και χωρίς τριβή περιστροφή, καθώς επίσης και στη μείωση του έντονου τραβήγματος της επίστρωσης βινυλίου.

Ααα ναι, η επιφάνεια βινυλίου-PVC. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τις μεγάλες ποιότητες της. Πρώτον, είναι αδιάβροχο. Αυτό οφείλεται στον μοναδικό συνδυασμό ενός κορυφαίου στρώματος φύλλου βινυλίου-PVC σε συνδυασμό με τους ανθεκτικούς και σκληρούς πήχες αλουμινίου (πάνελ) που κυλούν κατά μήκος των πλαϊνών προφίλ ανοδιωμένου αλουμινίου. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Λοιπόν, εμποδίζει το ξεχωριστό ρολό σας να ξεθωριάσει και να χάσει το χρώμα του από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό, καθώς επίσης αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό και εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό.

Ένα στρώμα από βινύλιο-PVC & σκληρούς πήχες αλουμινίου εξασφαλίζει ότι τα ρολά-καπάκια μας είναι σκληρά και ανθεκτικά

Για όσους από εσάς θέλουν να είναι στην “μόδα” ενώ οδηγείτε το 4x4 pickup σας, τα ρολά μας είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ στον κόσμο τα οποία μπορούν να βαφτούν στον χρώμα του αυτοκινήτου ή στο χρώμα "μαύρο ματ". Έτσι, ανεξάρτητα από το χρώμα του pick-up σας, δώστε μας τον κωδικό χρώματος και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Απλά!

Ρολό καπάκι βαμμένο σε Μπλέ (Κωδικός χρώματος οχήματος (PAINT-001))

Ρολό καπάκι βαμμένο σε Μαύρο Ματ (PAINT-006)

Ρολό καπάκι αλουμινίου στην βασική standard έκδοση

Ξέρω τι σκέφτεστε, τα τόσο καλά ρολά-καπάκια όσο αυτό πρέπει σίγουρα να είναι πραγματικά δύσκολο να τοποθετηθούν. Λάθος! Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς να απαιτείται να τρυπήσετε (η τοποθέτηση με τρύπες είναι απαραίτητη μόνο όταν το όχημα συνδυάζεται με έξτρα αξεσουάρ όπως roll bar, κουπαστές ή μπάρες φόρτωσης). Αν η εξοικονόμηση χρημάτων σε καύσιμα είναι σημαντική για εσάς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και εκεί, καθώς μειώνει αισθητά το ποσό που ξοδεύετε στα καύσιμα. Το ρολό-καπάκι αυξάνει την αεροδυναμική του οχήματός σας, δημιουργώντας μια ομαλότερη κίνηση, ιδιαίτερα σε υψηλές ταχύτητες, και λειτουργεί σαν μια μεγάλη αεροδυναμική αεροτομή. Μια τέτοια ομαλή οδήγηση αναπόφευκτα σημαίνει λιγότερη κατανάλωση καυσίμου επομένως και λιγότερες στάσεις για ανεφοδιασμό.

Έτσι δεν χρειάζεται να φανταστούμε έναν κόσμο όπου όλα τα παραπάνω δεν υπάρχουν. Υπάρχουν. Είναι εδώ, και είναι στη διάθεσή σας τώρα. Έτσι, αν έχετε ποτέ αμφιβολίες για να αφήσετε τα ακριβά εργαλεία ή τις αποσκευές σας στο πίσω μέρος του φορτηγού σας, ή χρειάζονται προστασία από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε το αλουμινένιο ρολό-καπάκι (SOT ROLL Series).

Σύντομα, ένα άλλο blog με περισσότερους λόγους για τους οποίους το ρολό-καπάκι είναι ανώτερο ...