SsangYong Musso/Rexton Sports & Musso Grand XL

SsangYong Musso/Rexton Sports & Musso Grand XL

Λανσαρίστηκε το 2018, η τελευταία έκδοση του SsangYong Musso είναι ένα ολοκαίνουργιο 4Χ4 πικάπ βασισμένο στην ήδη επιτυχημένη γραμμή του ομώνυμου SUV REXTON, έχοντας ταυτόχρονα εξελιχθεί σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Actyon Sports.

H Κορεάτικη SsangYong στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει κάποια πολύ όμορφα οχήματα, αλλά στη περίπτωση του SsangYong Musso μίλαμε για το πλέον ελκυστικότερο και δυναμικότερο pickup της εταιρείας, έτοιμο να ανταγωνίστει τα ύπολοιπα 4Χ4 της αγοράς!

Τα τελευταία χρόνια πολλοί οδηγοί επιλέγουν ένα pickup αντί για ένα SUV. Οι λόγοι είναι πολλοί! Με ένα pickup μπορείς να φορτώσεις την καρότσα σου με εργαλεία, με εμπορεύματα, με αποσκευές, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην οικοδόμη, στη φάρμα, στο εργοτάξιο όπως ακόμα και στην εξόρμηση σου στο βουνό ή στη θάλασσα!

Εδώ όμως εγείρεται το εξής θέμα. Τί μπορείς να κάνεις για την προστάσια και την ασφάλεια των υπάρχοντων σου απο τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τους επιτήδειους;

Για αυτή την ερώτηση, σου έχουμε και την απάντηση! Τα νέας γενιάς ρολά αλουμινίου (SOT ROLL Series by Tessera4x4 Accessories) που κατασκευάζονται αποκλειστικά απο εμάς (100% χειροποίητα) με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων, έχουν 7 πατέντες (3 ελληνικές, 2 ευρωπαικές & 2 παγκόσμιες) και εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία μας κάνοντας ένα ακόμα βήμα μπροστά, παρουσίασε πρώτη στη παγκόσμια αγορά το ρολό καπάκι αλουμινίου SOT 13082 ROLL, ειδικά σχεδιασμένο για το SsangYong Musso/Rexton Sports 2018+, το οποίο παρέχει προστασία ενάντια σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως και απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας ειδών!

Ειδικά σχεδιασμένοι (πατενταρισμένοι) αλουμινένιοι πήχεις, παρέχουν 100% ασφάλεια στην επίπεδη μορφή τους λόγω του ειδικού τους σχεδιασμού που καθιστά αδύνατη την απασφάλιση του ενός πήχη από τον επόμενο.

Έχει τέλεια μόνωση και προστασία του φορτίου καρότσας, λόγω της επαναστατικής καινοτομίας συνδυασμού πάνω από τα αλουμινένια πάνελ, ειδικής επίστρωσης βινυλίου-PVC πρώτης ποιότητας, με προδιαγραφές παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούν οι εταιρείες αυτοκινήτων σε cabrio αυτοκίνητα.

Ο ολοένα και ανταγωνιστικότερος κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και οι ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο χώρο στην καρότσα του pickup, δεν άφησε ανεπηρέαστη την SsangYong και έθεσε τις βάσεις για την παρουσίαση του Musso Grand XL. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγαλύτερη και πιο ογκώδη έκδοση του πρωτότυπου Musso, αλλά με μεγαλύτερη καρότσα και την δυνατότητα για μεταφορά περισσότερου φορτίου.

Η γκάμα μας περιέχει ήδη το δημοφιλές ρολό καπάκι αλουμινίου και για την Musso Grand XL έκδοση. Ο κωδικός του προϊόντος για το SsangYong Musso Grand XL ειναι SOT 13083 ROLL.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ρολού αλουμινίου είναι η ειδική περιμετρική βάση (πατενταρισμένη) από προφίλ ανοδιωμένου αλουμίνιου (πάχους 5mm, ΧΩΡΙΣ εξογκώματα), η οποία αγκαλιάζει ολόκληρο σε φάρδος & μήκος το πλαϊνό χειλάκι της κουπαστής. Η βάση αυτή περιέχει την δυνατότητα προσθήκης και ουσιαστικής χρήσης (όχι διακοσμητικής όπως στα άλλα ρολά του εμπορίου) του οποιουδήποτε ήδη υπάρχοντος ή καινούργιου εξοπλισμού.

Φυσικά έχουμε εμπλουτίσει την γκάμα των αξεσουάρ μας και μπορείς να επιλέξεις κάποιο απο τα ανοξείδωτα roll bar της εταιρείας μας, τις πλαϊνές κουπαστές καρότσας, τις σχάρες φόρτωσης για να δένεις το φορτίο σου και να μεταφέρεις με ασφάλεια τα υπάρχοντα σου.

Τα παραπάνω αξεσουάρ είναι επιπλέον διαθέσιμα και σε Black Matt (βαφή ψημένη στους 180°C για 30 λεπτά), μία προηγμένη διαδικασία πιστοποιημένη με τα διεθνή πρότυπα 9001:2000 (Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας) & 14001:2004 (Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) όπως και σφραγίδα ποιότητας "SEASIDE CLASS" της εταιρείας QUALICOAT). Συνδυάστε άψογα τα αξεσουάρ που επιθυμείτε με τα ρολά καπάκια αλουμινίου SOT 13082 ROLL και SOT 13083 ROLL που έρχονται σε στάνταρ μάυρη ΜΑΤ έκδοση και εξασφαλίστε την κομψή εμφάνιση και ταυτόχρονα την μέγιστη αποτελεσματικότητα για το αυτοκίνητό σας.

Για ό,τι χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς (210 5542813 - 210 5541154 - 210 5541161), είτε μέσω e-mail (info@gianso.gr) είτε στην εφαρμογή του chat που θα βρείτε κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας, www.tessera4x4.gr.  Tο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.