Συμμετοχή στην Automechanika Frankfurt 2022

Τελικά, μετά από 2 αναβολές λόγω της πανδημίας COVID, η διεθνής αγορά αυτοκινητοβιομηχανίας μπόρεσε να πραγματοποιηθεί και πάλι στη Φρανκφούρτη. 2.804 εκθέτριες εταιρείες από 70 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 19 αίθουσες της έκθεσης.

Ο κύριος Detlef Braun, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Messe Frankfurt σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους εξέφρασε πως: "Τα πράγματα κινούνται σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Μαζί με τους πελάτες μας και τους διεθνείς εταίρους μας, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον: τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις εμπορικές εκθέσεις. Η ισχυρή διεθνής συνιστώσα μεταξύ εκθετών από 70 χώρες και επισκεπτών από 175 χώρες καθιστά σαφές ότι η διεθνής αγορά ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων έχει πλέον επιστρέψει στη Φρανκφούρτη. Οι συμμετέχοντες αξιοποίησαν πλήρως τις καινοτόμες δράσεις δικτύωσης και έκαναν νέες επιχειρηματικές επαφές."

Η συμμετοχή μας στην 26η διεθνή έκθεση Automechanika της Φρανκφούρτης, φιλοξενήθηκε σε ένα περίπτερο 4 πλευρών (island-style) 135m2 στο Hall 12.1. E51 στο οποίο είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε έναν πρωτοφανή αριθμό πελατών και επαγγελματιών στον τομέα του αυτοκινήτου.

Η φετινή χρονιά άλλαξε τα δεδομένα, καθώς στην έκθεση πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια αποκάλυψη της νέας φουτουριστικής σειράς της εταιρείας μας, την "Tessera Roll+".

Ένα νέο προϊόν και μια νέα ιδέα που αλλάζει ριζικά την αντίληψη των πελατών μας σχετικά με τα ρολά καπάκια αλουμινίου για αγροτικα οχήματα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις καινοτόμες σειρές Tessera4x4 Rolls καθώς και να εξερευνήσουν την πλήρη γκάμα χειροποίητων αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής που κατασκευάζει η εταιρεία μας, όπως roll bars, κουπαστές, σχάρες και μπάρες φόρτωσης.

Η σειρά Tessera Roll+ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ στην παγκόσμια αγορά που ενσωματώνει την τεχνολογία 3 σε 1 Modular Design.

Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός παρέχει την ευελιξία σε κάθε πελάτη να εξοπλίσει οποιοδήποτε αγροτικό όχημα βάσει κάθε του ανάγκης . Η βασική έκδοση "BASIC" του Tessera Roll+ μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή σε ελατηρίου "SPRING" με την προσθήκη του S-KIT ή σε ηλεκτρική "ELECTRIC" με την προσθήκη του E-KIT (περιλαμβάνει: ηλεκτρικό μοτέρ, εφαρμογή για κινητά, 2x τηλεχειριστήρια και πλακέτα ελέγχου A.I.) πανεύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων ή ειδικών γνώσεων.


Κάθε πελάτης μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικότερα το ρολό καπάκι χρησιμοποιώντας την κίνηση του ελατηρίου ή του ηλεκτρικού μοτέρ. Και τα δύο αυτά εξαρτήματα (ηλεκτρικό μοτέρ ή ελατήριο) τοποθετούνται και ταυτόχρονα προστατεύονται μέσα στον κεντρικό άξονα αλουμινίου (βαρέως τύπου) (σύστημα άμεσης κίνησης) και δεν καταλαμβάνουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟ στο χώρο φόρτωσης της καρότσας του οχήματος.

Περίληψη χαρακτηριστικών E-KIT (ηλεκτρικής έκδοσης):

Ειδικά σχεδιασμένη πλακέτα ελέγχου AI (τεχνητής νοημοσύνης) με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

✓ Δεν χρειάζεται ρύθμιση (calibration). Το μοναδικό σύστημα στην παγκόσμια αγορά, που κάνει το μοτέρ αυτόματα προσαρμογή (calibration) στο μήκος του αμαξώματος του οχήματος.

✓ Λειτουργία Soft open/close: Ειδικά προγραμματισμένο σύστημα που παρέχει λειτουργία απαλού ανοίγματος/κλεισίματος για ομαλότερη χρήση και ασφάλεια.

✓ Popup ειδοποιήσεις συντήρησης: Το πρώτο ρολό στην παγκόσμια αγορά που σας ενημερώνει να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις του κουτιού σε περίπτωση που έχει εγκλωβιστεί νερό στο εσωτερικό του. Το μοναδικό που υπολογίζει αυτόματα τον χρόνο κύλισης της διαδικασίας ανοίγματος/κλεισίματος και σας ενημερώνει πότε να καθαρίσετε και να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό στους πλαϊνούς οδηγούς για πιο ομαλή κύλιση. Τέλος, το μοναδικό που σας ενημερώνει σε περίπτωση προβλήματος του μοτέρ σας.

✓ Eφαρμογή για κινητά (iOS & Android).

✓ Μπορείτε να σταματήσετε το κάλυμμα του ρολού ανά πάσα στιγμή κλειδώνοντας το σε οποιαδήποτε θέση.

✓ Λειτουργία ανίχνευσης εμποδίων με ενσωματωμένους αισθητήρες στην χειρολαβή.

✓ Τριπλό σύστημα λειτουργίας (Εφαρμογή Mobile Phone, λειτουργία "One Touch" στη χειρολαβή, τηλεχειριστήριο Key Fob).

• Μοτέρ δοκιμασμένο στις πιο ακραίες συνθήκες.

• Ειδικά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο.

Οι πελάτες έμειναν κατάπληκτοι από το νέο τριπλό σύστημα λειτουργίας και τον επαναστατικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το Tessera Roll+.

  1. Ένα άγγιγμα της χειρολαβής "One Touch" (χρησιμοποιείται ως φυσικό κουμπί).
  2. Τηλεχειριστήριο
  3. Μέσω κινητού τηλεφώνου με την χρήση της επίσημης εφαρμογής Tessera4x4 App (διαθέσιμη για iOS & Android smartphones)

Πέραν των παραπάνω εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την παρουσίαση ενός εντελώς νέου τρόπου εγκατάστασης επιπλέον αξεσουάρ σε συνδυασμό με τη σειρά Tessera Roll+.

Η σειρά Tessera Roll+ είναι εξοπλισμένη με ειδικά σχεδιασμένες υποδοχές T-Slots.

Για πρώτη φορά κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ τοποθέτησης επιπλέον αξεσουάρ για ελαφριά ή βαριά/επαγγελματική χρήση.

Τα ανοξείδωτα ρολλ μπαρ και οι κουπαστές μπορούν πλέον να τοποθετηθούν χρησιμοποιώντας τις υποδοχές T-Slots ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ του αμαξώματος χρησιμοποιώντας τους ειδικούς προσαρμογείς RB-KIT & KOY-KIT αντίστοιχα.

Με την γκάμα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε κάθε πελάτης μπορεί να αναβαθμίσει τις επιλογές ασφαλούς πρόσδεσης, μεταφοράς και αποθήκευσης του φορτίου του αγροτικού του.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι και ικανοποιημένοι με τα φανταστικά αποτελέσματα που πετύχαμε στον σχεδιασμό, την ισχύ, την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Η Tessera4x4, με πιστοποιημένη πρωτοπορία, καινοτόμο τεχνολογία και πάθος σε ό,τι κάνουμε, έχει εξελιχθεί με επιτυχία σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κέντρα 4x4 για οχήματα PICK-UP(S), JEEP(S) και SUV για πάνω από 35 χρόνια.

Η νέα γενιά Tessera Roll+ διαθέτει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 5 από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνίας (EPO) EP22185152.0, EP22185538.0, EP22185542.2, EP22185540.6, EP19151572.5, 1 διεθνές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO): WIPO Χάγη (WIPO100520) και 2 Εθνικά από τον Ελληνικό Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ): Νο.1007595, Νο.1008155.

Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλη την ομάδα της BLUEICE, τον κ. Hubert Linder, αποκλειστικό μας αντιπρόσωπο στη Γερμανία και τους συνεργάτες του κ. Claudio Falcone από την Ιταλία και τον κ. Stefan Lehmann από την Ελβετία. Η πολύτιμη υποστήριξή τους μας βοήθησε να ξεπεράσουμε όλες τις προκλήσεις, όπως αυτό της μεταφοράς των αυτοκινήτων, και να συμμετάσχουμε με επιτυχία στην σημαντικότερη έκθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως.

Από όλη την ομάδα της Tessera4x4, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση σε κάθε επισκέπτη του περιπτέρου μας. Ελπίζουμε να απολαύσατε την έκθεση όσο και εμείς.

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα σε μια επόμενη έκθεση.