Το απόλυτο χρωματικό σετάρισμα στο κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου

Εάν η παιδική σας ηλικία ήταν κάτι σαν την δική μου, τότε από νεαρή ηλικία η σημασία της εμφάνισής σας, να είναι κομψή και ευφάνταστη ήταν πάντα μέσα σας. Αυτό σημαίνει γενικά ότι ταιριάζετε τα ρούχα σας με παρόμοιο στυλ και χρώμα. Λοιπόν, αν αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που σας αντιπροσωπεύει, τότε το ίδιο ισχύει και στις επιλογές σας σε 4x4 αξεσουάρ.

Εδώ στην Tessera4x4 Accessories, μπορούμε πραγματικά να ξεχωρίσουμε την υπερηφάνεια και τη χαρά σας από το πλήθος. Αφήνοντας κατά μέρος όλα τα πρόσθετα εξαρτήματα που μπορείτε να προσθέσετε στο pick-up σας, όπως σπορ κουπαστές, ένα roll bar με 3 πόδια ή ένα ασφαλές και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ρολό-καπάκι, σας δίνουμε επίσης την επιλογή να προσθέσετε λίγο χρώμα στη ζωή σας (και τα αξεσουάρ σας 4x4!)

Για παράδειγμα, παραγγέλνοντας το πανέμορφο και διεθνώς πατενταρισμένο (7 Πατέντες) ρολό αλουμινίου, σας προσφέρουμε την επιλογή να βάψετε τις κουπαστές θα το συνοδεύουν στο κάθε χρώμα του οχήματος. Θέλετε να ταιριάξετε το ρολό-καπάκι με το ίδιο ακριβώς χρώμα με το όχημά σας; Κανένα πρόβλημα.

Είμαστε η μόνη εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους πελάτες της. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ο επίσημος κωδικός χρώματος και το όνομα και μέσα σε λίγες μέρες το ρολό-καπάκι σας θα είναι έτοιμο να σας αποσταλεί στο αντίστοιχο χρώμα του 4x4.

Ελέγξτε μερικούς από τους πελάτες μας από όλο τον κόσμο που επέλεξαν να έχουν τα ρολά-καπάκια τους βαμμένα με το ίδιο χρώμα με το όχημά τους:

Αυτό το όμορφο με διπλή καμπίνα Ford Ranger (T6) Limited φαίνεται ξεχωριστό με το ρολό- καπάκι βαμμένο "Copper Red" για να ταιριάζει με το χρώμα του αμαξώματος:

Παρακάτω, πόσο ωραίο είναι αυτό το άγριο VW Amarok με το εργοστασιακό roll bar και τις ανοξείδωτες σχάρες απο χάλυβα με τις βάσεις "Thule" σε εμφάνιση! Παρατηρήστε πως το ρολό-καπάκι και τα δύο ζευγάρια ανοξείδωτων κουπαστών βαμμένα "Natural Gray" συνδυάζονται για να ταιριάζει ακριβώς στο χρώμα του οχήματος:

Για όσους είναι λίγο πιο περιπετειώδεις, δείτε πώς το "WildTrak Orange" αυτού του Ford Ranger (T6) συμπληρώνεται όταν το ρολό-καπάκι είναι βαμμένο με το ίδιο τολμηρό χρώμα:

Αυτός ο πελάτης πήρε το ρολό-καπάκι, τις ανοξείδωτες κουπαστές και το κομψό σπορ roll bar όλα σεταρισμένα και βαμμένα στο χρώμα "Performance Blue" - Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε ότι η παρακάτω φωτογραφία φαίνεται εκπληκτική:

Φυσικά, εάν θέλεις να είσαι λίγο πιο διακριτικός αλλά συγχρόνως σπορτ, πολλοί από τους πελάτες μας αγαπούν την υπέροχη επιλογή "Black Matt". Είναι εξαιρετικά κομψό και χάρη στο ματ φινίρισμα του, είναι πραγματικά συμβατό με κάθε τύπο χρώματος του οχήματος, όπως φαίνεται σε αυτό το Toyota Hilux:

Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. "Sea Grey" χρώμα που ταιριάζει το ρολό-καπάκι με το Ford Ranger XLT σας!

Θα μπορούσα να σας δείχνω κυριολεκτικά εκατοντάδες περισσότερες φωτογραφίες με διάφορα χρώματα του ουράνιου τόξου για διαφορετικά οχήματα.

Επομένως, εάν θέλετε η εμφάνισή σας να συνεχίσει να δείχνει καλή και να ταιριάζει (ακριβώς όπως είπαμε και στην αρχή), τότε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις επιλογές χρωμάτων μας για τα διάφορα αξεσουάρ μας. Δεν μπορούμε να ταιριάξουμε τα χρώματα με τα ρούχα σας, αλλά μπορούμε σίγουρα να ταιριάξουμε το χρώμα με το 4x4 σας!