Ζήσε την περιπέτεια με το νέο VW Amarok Aventura

Είναι γνωστό ότι η περιπέτεια γοητεύει πάντα την ανθρωπότητα. Η αναζήτηση της εξερεύνησης, αυτή η ασταμάτητη φωτιά που καίει και τροφοδοτεί τα όνειρα κάθε ατόμου, μαζί με την «ταξιδιάρα ψυχή» είναι οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν αυτόν τον κόσμο για να επιτύχει μεγάλα πράγματα και να κάνει νέες ανακαλύψεις.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το ένστικτο περιπέτειας είναι κοινό σε κάθε είδος ζωής. Παραδοσιακές ιστορίες μυθολογίας της Αρκτικής φυλής των Inuit αποκαλύπτουν την ύπαρξη του "Amarok", ενός γιγαντιαίου λύκου που προτιμούσε να κυνηγάει μόνο του τα θηράματά του αντί να είναι σε αγέλες με άλλους λύκους.

Τον συνδυασμό όλων των προαναφερθέντων μπορούμε να τον βρούμε στην πρόσφατη έκδοση της Volkswagen, το Amarok "Aventura" εξοπλισμένο με το ολοκαίνουργιο πλαστικό Sports Bar.

Η Volkswagen άλλαξε πολλά πράγματα στην εμφάνιση του νέου Amarok "Aventura", επιπλέον χαρακτηρίστηκε ως μια εκτεταμένη αναβάθμιση αισθητικής, όμως οι ανάγκες των πελατών μας για τη μεταφορά των αντικειμένων με ασφάλεια παρέμειναν οι ίδιες.

Εκεί ξεκινά η πρόκληση για την Tessera4x4 Accessories, ο σχεδιασμός και η παραγωγή ενός ρολού αλουμινίου υψηλής ποιότητας, που απέχει από τους ανταγωνιστές του. Για να επιτευχθεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα, πολλές πτυχές του αλουμινένιου ρολού έχουν επαναπροσδιοριστεί και επανασχεδιαστεί, όπως τα πλευρικά τμήματα των βάσεων, καθώς και το ελατήριο και ο άξονας του κιβωτίου αποθήκευσης, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το κομψό σπορ roll bar του Amarok "Aventura" της VW . Το όνομα που του δώσαμε είναι SOT 1318 ROLL και πιστέψτε ότι αυτό δεν είναι ακόμα το τέλος.

Τι γίνεται με κάποιον που θέλει μεγαλύτερη ευελιξία να δέσει, να μεταφέρει και να φορτώσει περαιτέρω φορτίο στο όχημά του; Ίσως ένας εκπαιδευτής σκι που μεταφέρει πράγματα πάνω στα βουνά θα εκτιμούσε το γεγονός ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά για να προσφέρουμε επιπλέον εξοπλισμό για να συνδυάσουμε με το ρολό-καπάκι μας, ικανό να βοηθήσει κάθε πελάτη και εκτός δρόμου.

Ενώ οι κουπαστές από ανοξείδωτο ατσάλι KOY 151 DC SPORT INOX θα σας βοηθήσουν να δέσετε τα πράγματά σας, καθώς σε συνδυασμό με τις ανοξείδωτες σχάρες και ράγες μας BAR 920 INOX και τις βάσεις στήριξης "Thule" σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε το φορτίο σας με ασφάλεια, καθώς μπορεί να αντέξει έως και 50 κιλά επιπλέον φορτίο.

Αυτό το μοναδικό ρολό-καπάκι SOT 1318 ROLL είναι διαθέσιμο στην βασική έκδοση ασημί και φυσικά στη δημοφιλή επιλογή του "Μαύρου Ματ", ένα χρώμα κορυφαίας αντοχής (ψημένο στους 180 °C για 30 λεπτά) το οποίο συνιστάται για χρήστες βαρέως χρήσεως, ανθεκτικό σε σημάδια και γρατζουνιές. Προσφέρει σίγουρα ένα κομμάτι κομψότητας στην πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση του VW Amarok Aventura.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να στείλετε τα ερωτήματά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gianso.gr, στα τηλέφωνα 210 5542813 - 210 5541154 καθώς και μέσω της εφαρμογής chat.

Θα μπορούσατε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας και οι έμπειροι πωλητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρειαστείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.