Άνετος έλεγχος στα χέρια σας!

Με την νέα εφαρμογή του Tessera Roll+ για κινητά τηλέφωνα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του roll-top σας με μερικά μόνο αγγίγματα στο smartphone σας. Εκτελέστε τις εντολές σας σε πραγματικό χρόνο με την απεικόνιση του pickup σας στην οθόνη του κινητού σας.

Παρουσιάζουμε την εφαρμογή Tessera Roll+ Mobile App!!!

Σε μια εποχή όπου η ευκολία είναι το ζητούμενο, η Tessera4x4 παρουσιάζει μια πρωτοποριακή λύση - την εφαρμογή Tessera Roll+ για κινητά - που είναι έτοιμη να αναβαθμίσει τη διαχείριση του χώρου φόρτωσης του pickup σας και να φέρει επανάσταση στην παγκόσμια αγόρα αξεσουάρ 4x4. Σχεδιασμένη για να λειτουργεί απροβλημάτιστα στις πλατφόρμες iOS, Android και AppGallery, αυτή η εφαρμογή αποτελεί το μέσο για τον εύκολο χειρισμό του roll-top σας.

Πέρα από τον έλεγχο του Tessera Roll+: Υψηλή λειτουργικότητα

Η εφαρμογή Tessera Roll+ ξεπερνά τον βασικό έλεγχο του καλύμματος. Εκτός από τις λειτουργίες ανοίγματος, κλεισίματος και παύσης, επιτρέπει και τη διαχείριση του πίσω κόκκινου φωτός LED του roll-top. Ρυθμίστε το ως πρόσθετο φως πορείας, φως φρένων ή φως κινδύνου (alarm) ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και απολαύστε το μοναδικό έλεγχο της εσωτερικά τοποθετημένης λευκής μπάρας LED ώστε να έχετε ορατότητα μέσα στην καρότσα του pickup σας. Ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας για το τηλεχειριστήριο. Συνδέστε εύκολα νέα τηλεχειριστήρια. Όλα πλέον είναι διαχειριζόμενα μέσα από την μοναδική εφαρμογή μας. Αυτή η πολύπλευρη λειτουργικότητα καθιστά το Tessera Roll+ απαραίτητο εργαλείο για τα συστήματα ασφάλειας και χρηστικότητας του οχήματός σας, υπερβαίνοντας κατά πολύ τις δυνατότητες ενός απλού roll-top.

Φωνητικές εντολές

Σε περιπτώσεις όπου τα χέρια σας είναι απασχολημένα ή όταν είναι απαραίτητη μια παράλληλη εργασία, αξιοποιήστε τις φωνητικές εντολές για να ανοίξετε, να κλείσετε, να σταματήσετε και να ελέγξετε τα φώτα του καλύμματος roll-top.

Ενεργές ενημερώσεις για να είστε ήσυχοι

Μην ανησυχείτε πια για το αν θα αφήσετε την καρότσα του φορτηγού σας εκτεθειμένη. Λάβετε έγκαιρες υπενθυμίσεις μέσω της εφαρμογής για να κλείσετε το roll-top μετά από μια προκαθορισμένη χρονική διάρκεια, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του φορτίου σας.

Βασικές ειδοποιήσεις συντήρησης και πρόσβαση σε χρηστικές πληροφορίες

Όλες οι οδηγίες για τις βασικές εργασίες συντήρησης όπως η λίπανση των πλευρικών οδηγών ή ο καθαρισμός του κάνιστρου είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή. Διαχειριστείτε την εγγραφή εγγύησης, αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, κατεβάστε εγχειρίδια χρήσης, οδηγούς εγκατάστασης και βίντεο, όλα μέσα στο ολοκληρωμένο πλαίσιο της εφαρμογής. Αποθηκεύστε λεπτομέρειες για πολλά pickup που είναι εξοπλισμένα με το Tessera Roll+, απλοποιώντας τη διαχείριση για τους ιδιοκτήτες στόλου ή τους χρήστες πολλών οχημάτων. Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο για νέες αγορές ή σέρβις και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Διαρκής βελτίωση μέσω των αναβαθμίσεων

Η εφαρμογή Tessera Roll+ αποτελεί ένα ταξίδι συνεχούς εξέλιξης. Λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με τα τελευταία νέα. Να είστε σίγουροι ότι η εφαρμογή παραμένει ενήμερη για όλες τις νέες λειτουργίες αιχμής του Tessera Roll+ και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Υποδεχθείτε το μέλλον στη διαχείριση της καρότσας του pickup σας

Η εφαρμογή Tessera Roll+ για κινητά δεν είναι απλώς ένα application - είναι μια νέα προοπτική στη διαχείριση της καρότσας του pickup σας. Οι πολύπλευρες δυνατότητες, οι έξυπνες ειδοποιήσεις και οι συνεχείς ενημερώσεις επαναπροσδιορίζουν την ευκολία και την αποτελεσματικότητα για τους ιδιοκτήτες φορτηγών pickup.