Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος με τις λειτουργίες φωνητικών εντολών

Στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της καινοτομίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, η Tessera4x4 κάνει άλλο ένα άλμα προς τα εμπρός με το Tessera Roll+ - και αυτή τη φορά, όλα βασίζονται στη δύναμη της φωνής σας.
Με τις λειτουργίες φωνητικών εντολών, το Tessera Roll+ επαναπροσδιορίζει την ευκολία και τον έλεγχο για τους λάτρεις των pickup φορτηγών.

Πλήρης έλεγχος, με απλά λόγια

Φανταστείτε να ελέγχετε αβίαστα το κάλυμμα roll-top του φορτηγού σας και τις βασικές λειτουργίες του - όλα με τη φωνή σας. Με τη λειτουργία Tessera Roll+ Voice Command, αυτό το φουτουριστικό όραμα γίνεται πραγματικότητα. Ακολουθούν οι λειτουργίες που με τη φωνή σας μπορείτε πλέον να χειρίζεστε αβίαστα:

1. Άνοιγμα και κλείσιμο

Δώστε μια απλή εντολή και δείτε το Tessera Roll+ να ανταποκρίνεται άμεσα, ανοίγοντας ή κλείνοντας το κάλυμμα με το ρολό πανεύκολα. Είτε φορτώνετε πράγματα είτε ασφαλίζετε την καρότσα του φορτηγού σας, η δύναμη της φωνής σας παρέχει γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο.

2. Παύση λειτουργίας

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να προσαρμόσετε το φορτίο σας; Απλώς δώστε την εντολή και το Tessera Roll+ θα κάνει παύση.

3. Φώτα κινδύνου Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση

Οι φωνητικές εντολές επεκτείνονται πέρα από τον έλεγχο του καλύμματος - ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα φώτα κινδύνου εύκολα χρησιμοποιώντας τις φωνητικές οδηγίες, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και ορατότητα όποτε χρειάζεται.

4. Λευκό φως On/Off

Φωτίστε την καρότσα του φορτηγού σας με ευκολία. Απλά δώστε εντολή στο Tessera Roll+ να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί τη λευκή μπάρα LED, να εντοπίζει και να εστιάζει, βελτιστοποιώντας την ορατότητα για φόρτωση και εκφόρτωση φορτίου, και όλα αυτά μέσω μιας προφορικής εντολής.

5. Κόκκινο φως On/Off

Ελέγξτε το πίσω κόκκινο φως με τη φωνή σας. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Απλή λειτουργία για μεγαλύτερη ευκολία

Η λειτουργία Tessera Roll+ Voice Command δεν είναι απλώς μια καινοτομία - είναι μια απόδειξη του εύκολου ελέγχου και ένα αναπόσπαστο μέρος του επαναπροσδιορισμού της χρήσης του φορτηγού pickup. Αυτή η απλή ενσωμάτωση των φωνητικών λειτουργιών ενισχύει την ασφάλεια, την ευκολία και τη λειτουργικότητα στη διαχείριση της καρότσας του φορτηγού σας.

Μια ματιά στο μέλλον του χειρισμού των φορτηγών Pickup

Η λειτουργία Tessera Roll+ Voice Command ενσαρκώνει το μέλλον της διαχείρισης φορτηγών pickup. Η απόκριση στις προφορικές εντολές επαναπροσδιορίζει την ευκολία με την οποία οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τα οχήματά τους. Αναβαθμίστε τον έλεγχο του φορτηγού σας με τις λειτουργίες φωνητικών εντολών του Tessera Roll+, καθιστώντας τις καθημερινές εργασίες σας απλές και επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της άνεσης.

Συμπέρασμα: Αναβαθμίστε την λειτουργία του φορτηγού pickup σας.

Η λειτουργία Tessera Roll+ Voice Command προσφέρει νέες δυνατότητες στον έλεγχο των φορτηγών pickup. Με τις δυνατότητες φωνητικής εντολής του Tessera Roll+, η φωνή σας διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το φορτηγό σας.