Επισκεφθείτε την Tessera4x4 Accessories στην Automechanika Frankfurt 2024!

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Tessera4x4 Accessories θα συμμετάσχει στη σημαντική Automechanika Frankfurt από τις 10-14 Σεπτεμβρίου 2024 (A73, Halle 3.1). Προσκαλούμε θερμά όλους τους αξιότιμους επαγγελματικούς μας συνεργάτες, τους λάτρεις της αυτοκίνησης και τους τελικούς πελάτες μας να επισκεφτούν το περίπτερό μας για την παγκόσμια αποκάλυψη των τελευταίων, προηγμένων προϊόντων μας.

Ανακαλύψτε τις Νέες Καινοτομίες Μας

Στην Tessera4x4 Accessories, συνεχώς προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα όρια του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας των αξεσουάρ αυτοκινήτων. Φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε αρκετά επαναστατικά προϊόντα που αναδεικνύουν τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών. Γίνετε από τους πρώτους που θα βιώσουν αυτές τις νέες προσφορές και θα δουν την επόμενη εξέλιξη στα αξεσουάρ 4x4.

Η Διαδρομή Μας σε Ηγέτη της Βιομηχανίας

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, η Tessera4x4 Accessories έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο πανευρωπαϊκό κέντρο αξεσουάρ 4x4 για οχήματα PICK-UP και SUV. Τα καινοτόμα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων των νέων γενεών Tessera Roll+ και Tessera SE, είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 40 χώρες σε πέντε ηπείρους. Με κίνητρο το πάθος για αριστεία, σχεδιάζουμε και παράγουμε τα προϊόντα του αύριο, ανταποκρινόμενοι στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Ανασκόπηση της Automechanika Frankfurt 2022

Η συμμετοχή μας στην 26η Automechanika Frankfurt το 2022 ήταν ένας θρίαμβος. Η εκδήλωση μας παρείχε μια πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε τα καινοτόμα προϊόντα μας και να συνδεθούμε με ηγέτες της βιομηχανίας και λάτρεις της αυτοκίνησης από όλο τον κόσμο. Η θετική ανατροφοδότηση και το έντονο ενδιαφέρον που λάβαμε επιβεβαίωσαν τη θέση μας ως πρωτοπόροι στην αγορά αξεσουάρ 4x4. Ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία και να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση στη φετινή εκδήλωση.

Ανάδειξη του Tessera Roll+: Ένα Επαναστατικό Αξεσουάρ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Καινοτομίας στα 4x4 με το Tessera Roll+: Το Απόλυτο Συρόμενο Κάλυμμα Καρότσας για Pickup Trucks

Δείτε γιατί αυτό το πρωτοποριακό συρόμενο κάλυμμα Tessera Roll+ είναι η κορυφαία επιλογή σας, προσφέροντας απαράμιλλα οφέλη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Επαναστατικός Μοναδικός Σχεδιασμός: Ευελιξία 3-σε-1

Το Tessera Roll+ διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να το μετατρέψετε από την βασική χειροκίνητη έκδοση σε έκδοση με υποβοήθηση ελατηρίου ή ηλεκτρική έκδοση με ευκολία. Αυτή η ευελιξία σημαίνει:

1. Εξοικονόμηση Χώρου (Για επαγγελματίες): Ένας κωδικός προϊόντος ανά μοντέλο εξαλείφει την ανάγκη για πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.

2. Οικονομική Αποστολή: Μείωση του κόστους αποστολής κατά ένα τρίτο.

3. Διαχείριση Αποθέματος: Μειωμένος κίνδυνος μη πωληθέντων αποθεμάτων με έναν μόνο κωδικό προϊόντος.

4. Απλοποίηση Παραγγελιών: Απλοποίηση της πρόβλεψης παραγγελιών.

5. Εύκολες Αναβαθμίσεις: Αναβαθμίστε το Tessera Roll+ με σύστημα ελατηρίου (s-kit) ή ηλεκτρικό σύστημα (e-kit) χωρίς εργαλεία.

6. Ευελιξία Χρήστη: Οι πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν το κάλυμμά τους ανά πάσα στιγμή.

Έξυπνη Πλακέτα Ελέγχου Τεχνητής Νοημοσύνης: Προηγμένη Τεχνολογία στα Χέρια Σας

Το Tessera Roll+ διαθέτει την πρώτη στον κόσμο πλακέτα ελέγχου με τεχνητή νοημοσύνη για συρόμενο κάλυμμα, προσφέροντας:

1. Αυτόματη Βαθμονόμηση (Automatic Calibration): Δεν απαιτούνται ειδικές διαδικασίες για την αρχική εγκατάσταση ή την αντικατάσταση του μοτέρ.

2. Ειδοποιήσεις Συντήρησης: Λάβετε ειδοποιήσεις συντήρησης απευθείας στη κινητή σας συσκευή, διασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση και μακροζωία.

   - Ειδοποιήσεις Καθαρισμού Κάνιστρου: Πρόληψη από προβλήματα σχετικά με την εισαγωγή μικρών σκουπιδιών στο κάνιστρο τα οποία μπορούν να βουλώσουν τις υδροροές.

   - Συντήρηση Πλευρικών Βάσεων: Έγκαιρες υπενθυμίσεις για καθαρισμό και λίπανση.

   - Υγεία Μοτέρ: Άμεσες ειδοποιήσεις για προβλήματα σχετικά με το μοτέρ.

3. Κοινή Χρήση Ιστορικού Γεγονότων: Πρόσβαση και κοινή χρήση του ιστορικού χρήσης του συρόμενου καλύμματος.

4. Τέσσερις Τρόποι Λειτουργίας:

   - Τηλεχειριστήριo

   - Εφαρμογή στο κινητό (iOS & Android)

   - Φωνητικές εντολές

   - Λειτουργία One Touch.

Καινοτόμος συνδυασμός Ισχύος και Ασφάλειας

Το Tessera Roll+ είναι το μόνο συρόμενο κάλυμμα στην παγκόσμια αγορά όπου διαθέτει:

1. Κόκκινη LED Μπάρα Φωτισμού: Λειτουργεί ως φως πορείας, φως φρένων, προειδοποιητικό φως εμποδίων (alarm).

2. Λευκή LED Μπάρα Φωτισμού Πλήρους Μήκους: Λειτουργία εστίασης για φωτισμό οποιουδήποτε χώρου μέσα στην καρότσα.

3. Αισθητήρες Εμποδίων: Ενσωματωμένοι αισθητήρες παρέχουν ανίχνευση εμποδίων, διασφαλίζοντας αυξημένη ασφάλεια χωρίς να βασίζονται στο ρεύμα του κινητήρα.

Συμπαγής και Αποδοτικός Σχεδιασμός

Ο ανθεκτικός άξονας μέσα στην περιοχή του άξονα φιλοξενεί είτε το ελατήριο είτε τον ηλεκτρικό μοτέρ, εξοικονομώντας χώρο και προστατεύοντας τα.

Προηγμένες Λειτουργίες στην επίσημη εφαρμογής Κινητού (Mobile App configurations)

Απολαύστε ένα νέο επίπεδο προσαρμογής και ελέγχου με την εφαρμογή Tessera Roll+:

1. Ρυθμίσεις Φωτισμού: Έλεγχος φωτεινότητας, χρονοδιακόπτες και ρυθμίσεις on/off για κόκκινα και λευκά φώτα.

2. Σύζευξη Τηλεχειριστηρίων: Εύκολη σύζευξη νέων τηλεχειριστηρίων σε περίπτωση απώλειας.

3. Ρυθμίσεις Ασφαλείας: Απολαύστε λειτουργίες όπως υπενθυμίσεις ανοιχτού καλύμματος και λειτουργίες διπλού κλικ.

4. Παρακολούθηση και Υποστήριξη: Παρακολούθηση κύκλων λειτουργίας, κοινή χρήση συμβάντων, πρόσβαση σε οδηγούς εγκατάστασης και υποστήριξη αντιπροσώπων.

Αποκλειστικό Σύστημα Anti Leaf (ALS)

Το Tessera Roll+ είναι το μόνο συρόμενο κάλυμμα με σύστημα απόφραξης σχεδιασμένο να αποτρέπει τα φύλλα και τα σκουπίδια από το να φράζουν τις αποχετεύσεις νερού, εξασφαλίζοντας άριστη λειτουργικότητα σε όλες τις συνθήκες.

Πλευρικές Ράγες

Οι 100% χειροποίητες πλευρικές βάσεις μας, με πάχος 5 χιλιοστών, ταιριάζουν απόλυτα στις διαστάσεις του αγροτικού σας, παρέχοντας:

1. Ανθεκτική στις Καιρικές Συνθήκες Μόνωση: Ανώτερη προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

2. Δομική Ενίσχυση: Αυξημένη ανθεκτικότητα για βαριά χρήση.

3. Προσαρμόσιμη Εγκατάσταση: Ελεύθερη επιφάνεια για τρύπημα και εγκατάσταση roll bar, πλαϊνών κουπαστών και μπαρών φόρτωσης.

Ανώτατη Ασφάλεια με γλώσσες Αλουμινίου (ALT)

Το Tessera Roll+ διαθέτει κλείδωμα με γλωσσες αλουμινίου, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Αναβαθμίστε και απολαύστε την επόμενη μεγάλη καινοτομία στη βιομηχανία 4x4. Επαναστατήστε τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και το στυλ του αγροτικού σας σήμερα!

Καλωσορίστε την τελευταία καινοτομία από την Tessera4x4: το Tessera SE χειροκίνητο συρόμενο κάλυμμα καρότσας, σχεδιασμένο για να καλύπτει τα υψηλά πρότυπα των επαγγελματιών που απαιτούν το καλύτερο. Συνδυάζοντας ανώτερη ποιότητα, αξεπέραστη πρακτικότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό, το Tessera SE είναι η απόλυτη επιλογή για όλα τα pickup trucks.

Η Απόλυτη Σειρά "Tessera SE": Το Premium Χειροκίνητο Συρόμενο Κάλυμμα Καρότσας για Επαγγελματίες

Ανακαλύψτε το Tessera SE: Αποτελεσματικότητα, Πρακτικότητα και Premium Σχεδιασμός

Βασικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη του Tessera SE

1. Μοναδικό Σύστημα Εύκολου Ανοίγματος:

Ανοίξτε και κλείστε το κάλυμμα της καρότσας σας χωρίς την ταλαιπωρία των ελατηρίων ή ηλεκτρικών κινητήρων, εξασφαλίζοντας μια άνετη, χωρίς προβλήματα εμπειρία.

2. Ανώτερες Πλευρικές Βάσεις:

Κατασκευασμένες με πάχος 5 χιλιοστών, ακολουθώντας ακριβώς το σχήμα και το σχεδιασμό του αγροτικού σας. Αυτό βελτιώνει τη μόνωση καιρού και παρέχει ανθεκτική εγκατάσταση κατάλληλη για βαριά χρήση.

3. T-Slots για Αξεσουάρ Χωρίς Τρύπημα:

Ενσωματώστε επιπλέον αξεσουάρ όπως μπάρες, πλαϊνές χειρολαβές και roll bars εύκολα με ενσωματωμένες υποδοχές T-Slots, εξαλείφοντας την ανάγκη για τρύπημα και εξασφαλίζοντας ασφαλή τοποθέτηση.

4. Κιτ Εγκατάστασης Χωρίς Τρύπημα:

Τα ειδικά σχεδιασμένα κιτ μας για roll bars (RB-Kit) και πλαϊνές κουπαστές (KOY-Kit) επιτρέπουν γρήγορη εγκατάσταση χωρίς τρύπημα, υποστηρίζοντας ελαφριά χρήση έως 70kg.

5. Ασφαλείς Πηχάκια:

Εξασφαλίστε 100% ασφάλεια φορτίου μέσω του επαναστατικού σχεδιασμού από πηχάκια αλουμινίου αδιαπέραστα στις κακόβουλες πράξεις.

6. Εσωτερικό Σύστημα Κλειδώματος (ILS):

Ξεκλειδώστε το Tessera SE εύκολα με ιμάντα ή εσωτερική λαβή, προσφέροντας αυξημένη προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και πιο ομαλή λειτουργία σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

7. Συστήματα Απολύτου Ανθεκτικότητας στον Καιρό:

Σχεδιασμένο να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, το σύστημά μας περιλαμβάνει υπερμεγέθη αποχετευτικά συστήματα και κύριες αποχετεύσεις ικανές να απορρέουν έως και 60 λίτρα ανά λεπτό, διασφαλίζοντας ότι το φορτίο σας παραμένει στεγνό.

8. Αποκλειστικό Σύστημα Anti Leaf(ALS):

Αποτρέψτε την απόφραξη των αποχετεύσεων νερού με το μοναδικό μας σύστημα, το πρώτο παγκοσμίως για συρόμενα καλύμματα.

9. Ανώτερη Προστασία από Βροχή:

Ειδικά σχεδιασμένες λωρίδες με ενσωματωμένες σιλικόνες προσφέρουν απαράμιλλη προστασία σε βροχερές ημέρες, διατηρώντας την καρότσα σας στεγνή και ασφαλή.

10. Μέγιστη Χωρητικότητα Φορτίου:

Με τον μικρότερο κάνιστρο της αγοράς, το Tessera SE μεγιστοποιεί τη χωρητικότητα φόρτωσης του φορτηγού σας, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα φορτία σας.

11. Εύκολη Εγκατάσταση:

Απολαύστε γρήγορη και απλή εγκατάσταση χωρίς τρύπημα, καθιστώντας το ιδανικό για οποιοδήποτε αγροτικό.

12. Βελτιωμένη Αεροδυναμική για Οικονομία Καυσίμου:

Βελτιώστε την αεροδυναμική του οχήματός σας με το Tessera SE, αυξάνοντας την οικονομία καυσίμου και βελτιώνοντας τη συνολική οδηγική εμπειρία, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες.

Γιατί να Επιλέξετε το Tessera SE;

Το Tessera SE είναι η απόλυτη επιλογή για επαγγελματίες που εκτιμούν την αποδοτικότητα, την πρακτικότητα και την premium ποιότητα. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, ο στιβαρός σχεδιασμός και η ανώτερη λειτουργικότητα το καθιστούν το καλύτερο χειροκίνητο συρόμενο κάλυμμα καρότσας διαθέσιμο. Εμπιστευτείτε το Tessera SE για να προσφέρει την απόλυτη προστασία και άνεση για το pickup truck σας.

Αναβαθμίστε σε Tessera SE σήμερα και απολαύστε την κορυφή του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας στα καλύμματα καρότσας. Κάντε τη σωστή επιλογή για το φορτηγό σας και απολαύστε απαράμιλλη απόδοση και στυλ.

Ανακαλύψτε το Tessera SE Τώρα!

Έτοιμοι να μεταμορφώσετε το φορτηγό σας; Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και ανακαλύψτε πώς το Tessera SE μπορεί να καλύψει όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Ζήστε το καλύτερο σε ποιότητα και σχεδιασμό με την Tessera4x4.

Απαράμιλλη Γκάμα Αξεσουάρ για Απόλυτη Προσαρμογή

Βελτιώστε το pickup 4x4 φορτηγό σας με τα premium αξεσουάρ της Tessera4x4:

Roll Bars: Διαθέσιμες σε διάφορα στυλ και υλικά, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του fiberglass.

Κουπαστές καρότσας: Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, συμβατές με διάφορα μεγέθη καροτσών.

Μπάρες - Σχάρες φόρτωσης: Διαθέτοντας εγκάρσιες μπάρες από ανοξείδωτο χάλυβα μαζί με βραχίονες σύνδεσης THULE Sweden, αυτές οι μπάρες είναι ιδανικές για την επέκταση των επιλογών φόρτωσης του φορτηγού σας.

Όλα τα ανοξείδωτα αξεσουάρ είναι επίσης διαθέσιμα σε έκδοση Black Matt, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα ποιότητας (βαμμένα στους 180°C για 30 λεπτά).

Στην προσεχή έκθεση, τα Tessera4x4 Αξεσουάρ θα παρουσιάσουν δύο πρωτοποριακά προϊόντα που υπόσχονται να επαναπροσδιορίσουν τα πρότυπα στην αγορά αξεσουάρ off-road. Αυτές οι καινοτόμες προσφορές, που βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ενθουσιωδών και των επαγγελματιών. Και τα δύο προϊόντα ενσαρκώνουν τη δέσμευση της Tessera4x4 για καινοτομία, ποιότητα και σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη, ενισχύοντας τη φήμη τους ως ηγέτες στη βιομηχανία αξεσουάρ off-road. Με την κυκλοφορία αυτών των προϊόντων στην έκθεση, αναμένεται να προκαλέσουν σημαντικό ενδιαφέρον και ανυπομονησία, υπογραμμίζοντας τον ρόλο της Tessera4x4 στη διεύρυνση των ορίων της βελτίωσης των οχημάτων off-road.

Επισκεφτείτε Μας στην Automechanika Frankfurt 2024

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο περίπτερό μας (A73, Halle 3.1) στην Automechanika Frankfurt 2024. Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα μας, να δείτε από κοντά τα τελευταία προϊόντα μας και να μάθετε περισσότερα για το πώς τα Tessera4x4 Αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία σας στο 4x4. Ελάτε μαζί μας καθώς συνεχίζουμε να οδηγούμε την καινοτομία στη βιομηχανία αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και βεβαιωθείτε ότι θα σταματήσετε στο περίπτερό μας για μια αξέχαστη εμπειρία. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: Tessera4x4 Αξεσουάρ

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις στο τι θα ακολουθήσει. Θα σας δούμε στη Φρανκφούρτη!