ABENTEUER & ALLRAD Bad Kissingen 2019

Από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, η εμπορική έκθεση ABENTEUER & ALLRAD 2019 στο Bad Kissingen άνοιξε τις πύλες της στο πλήθος.

Η έκθεση είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση off-road στον κόσμο. Στα περίπου 110.000 τετραγωνικά μέτρα υπήρχαν περισσότεροι από 300 διεθνείς εκθέτες. Οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης ABENTEUER & ALLRAD στο Bad Kissingen είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οχήματα παντός τύπου, από οχήματα 4x4, pick-up, μέχρι και φορτηγά. Επιπλέον, η έκθεση ABENTEUER & ALLRAD στο Bad Kissingen προσέφερε επίσης δραστηριότητες αναψυχής και τροχόσπιτων. Η έκθεση γιόρτασε την 21η επέτειό της και υπερέβη τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες παρέστησαν, ενώ οι κατασκηνωτές φιλοξενήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο camping της έκθεσης.

Οι πολύ καλές πωλήσεις που αναφέρθηκαν από τους εκθέτες επιβεβαίωσαν την επιτυχία αλλά και την φήμη της συγκεκριμένης έκθεσης. Οι επισκέπτες έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και στους ομιλιτές που παρουσίασαν νέα προϊόντα και καινοτομίες του κλάδου για πρώτη φορά στο παγκόσμιο κοινό.

Σε αυτήν την εμπορική έκθεση η Tessera4x4 Accessories εκπροσωπήθηκε από την εταιρία BLUEICE LTD, τον εξουσιοδοτημένο και αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων μας στη γερμανική αγορά.

Οι κ. Hubert Linder και κ. Claudio Falcone παρουσίασαν στους επισκέπτες όλη τη γκάμα προϊόντων 4x4 off-road αξεσουάρ για pick-up φορτηγάκια καθώς και πρότειναν λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά, βάσει των αναγκών τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον έκλεψε το ρολό καπάκι αλουμινίου (SOT ROLL Series) της εταιρίας μας, ένα προϊόν που διαθέτει 7 πατέντες (2 διεθνή, 2 ευρωπαϊκά και 3 εγχώρια διπλώματα ευρεσιτεχνίας), 100% χειροποίητο από τις καλύτερες και ποιοτικότερες πρώτες ύλες της αγοράς.

Το γνήσιο ρολό καπάκι αλουμινένιου (SOT ROLL Series) δεν καλύπτει μόνο την καρότσα του pick-up σας, αλλά προσφέρει και ασφάλεια 100%, καθώς οι ειδικά σχεδιασμένοι πήχεις αλουμινίου είναι αδύνατον να αποσυνδεθούν ο ένας από τον άλλο. Επιπλέον, ο συνδυασμός με βινύλιο πρώτης ποιότητας, με προδιαγραφές παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούν οι εταιρείες αυτοκινήτων σε cabrio αυτοκίνητα, πάνω από τους ισχυρούς πήχεις αλουμινίου παρέχει την τέλεια προστασία ακόμα και στις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες.

Ειδική περιμετρική βάση (πατενταρισμένη) από προφίλ ανοδιωμένου αλουμίνιου (πάχους 5mm, ΧΩΡΙΣ εξογκώματα), η οποία αγκαλιάζει ολόκληρο σε φάρδος & μήκος το πλαϊνό χειλάκι της κουπαστή. Η βάση αυτή περέχει την δυνατότητα προσθήκης και ουσιαστικής χρήσης (όχι διακοσμητικής όπως στα άλλα ρολά του εμπορίου) του οποιουδήποτε ήδη υπάρχοντος ή καινούργιου εξοπλισμού (roll bar, πλαϊνές κουπαστές (δέστρες) & μπάρα φόρτωσης καρότσας).

Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με τον οποιοδήποτε εργοστασιακό εξοπλισμό όπως στις εκδόσεις: VW Amarok (ανοξείδωτο roll bar ∅76 & Canyon), Ford Ranger (Limited & XLT & WildTrak), Toyota Hilux (Revo), κλπ.)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Fiat Fullback που χρησιμοποιήθηκε στην έκθεση εξοπλισμένο με το ειδικά σχεδιασμένο “curve finish” ρολό καπάκι αλουμινίου SOT 1311 ROLL στην μαύρη ματ έκδοση, με ανοιξείδωτο roll bar και προστατευτική αψίδα RB 406 INOX - APS 095 INOX όπως επίσης με ανοιξείδωτες σπορτ κουπαστές καρότσας KOY 105 SPORT INOX.

Στην επόμενη φωτογραφία μπορείτε επίσης να δείτε το νέο Ford Ranger WildTrak εξοπλισμένο με το ρολό καπάκι αλουμινίου SOT 1308 ROLL σε μαύρη ματ έκδοση, σε συνδυασμό με τις ανοξείδωτες σπορτ κουπαστές καρότσας KOY 151 DC SPORT INOX και ανοξείδωτες κόντρες με βάσεις Thule BAR 920 INOX. Σε αυτό το παράδειγμα συμπεριλαμβάνεται και η εργαλειοθήκη DOG 3006, ειδικά σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή με το ρολό καπάκι αλουμινίου, εκμεταλλευόμενη τον χώρο κάτω από το κουτί αποθήκευσης (housing box).

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση προσωπικά προς τον κ. Hubert Linder και τον κ. Claudio Falcone για τη συμμετοχή τους σε αυτή την πολύ σημαντική έκθεση, καθώς και όλες τις προσπάθειές τους για την εδραίωση της Tessera4x4 Accessories ως νούμερο 1 brand στη γερμανική αγορά. Από τις εντυπώσεις που μας μετέφεραν σχετικά με την έκθεση, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα 4x4 προϊόντα της εταιρίας μας.

Πάντα επιλέγουμε ανθρώπους με τους οποίους διαθέτουμε κοινό πάθος και φιλοσοφία. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η εταιρική σχέση θα ενισχυθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, να σχεδιάζουμε και να παράγουμε τα πιο premium 4x4 αξεσουάρ της παγκόσμιας αγοράς.

Με εκτίμηση η ομάδα της Tessera4x4 Accessories.