Automechanika Φρανκφούρτη 2022

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στην 26η έκθεση αυτοκινήτου Automechanika στη Φρανκφούρτη η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Η επιρροή της Automechanika στην Φρανκφούρτη αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στον τομέα των αξεσουάρ για πικαπ 4x4 καθώς είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτων στον κόσμο.

Η 25η έκθεση του 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη για 5 ημέρες, προσέλκυσε περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες σε σύγκριση με αυτή του 2016. Η εκδήλωση συγκέντρωσε 135.000 επισκέπτες από 184 χώρες και κατέγραψε ρεκόρ.  Σημειωτέον, το 39% των επισκεπτών δήλωσαν οτι πήγαν στην εκδήλωση για πρώτη φορά.

Όπως δήλωσε ο Detlef Braun, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Messe Frankfurt, "Η 25η Automechanika Frankfurt ήταν η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της. Από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, περισσότερες από 5.000 εταιρείες (2016: 4.843) παρουσίασαν νέα προϊόντα και λύσεις σε μια περιοχή περίπου 315.000 m². Το feedback από τους πελάτες μας είναι αδιαμφισβήτητo: Η έκθεση Automechanika της Φρανκφούρτης δεν ήταν ποτέ τόσο επικεντρωμένη στο μέλλον και την εξελίξη. Όλοι οι τομείς του αυτοκινητοβιομηχανικού κλάδου, της αγοράς αυτοκινήτων, έχουν ανταποκριθεί σε megatrends προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα καινοτομιών και λύσεων τόσο σε επαγγελματίες όσο και πελάτες λιανικής. Και στα 23 εκθεσιακά hall, η κατάσταση ήταν πραγματικά εξωπραγματική. "

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, η πρώτη μας συμμετοχή ήταν το 2012 σε συνεργασία με την Aeroklas, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των αξεσουάρ 4x4.

Το 2012, στο περίπτερο της Aeroklas, παρουσιάσαμε το νέας γενιάς ρολό αλουμινίου μας (SOT ROLL Series by Tessera4x4 accessories). Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, καθώς δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, καθιστώντας το ως το νούμερο ένα προϊόν εξαγωγής της εταιρείας μας.

Η νέα μας συμμετοχή θα είναι στην 26η έκθεση Automechanika της Φρανκφούρτης και θα φιλοξενηθεί σε ένα ανοιχτό 4 πλευρών (island style) περίπτερο E51 στην Αίθουσα 12.1.

Λόγω της πανδημίας covid-19 όπως πολλοί γνωρίζετε, η έκθεση είχε ήδη αναβληθεί δύο φορές. Από την τελευταία έκθεση του 2018, τώρα είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά από κοντά. Για το λόγο αυτό, θα είναι τιμή για εμάς η επίσκεψή σας στο περίπτερό μας.

Στο μεγάλο περίπτερό μας, 135 m2, θα βρείτε 4 πλήρως εξοπλισμένα αγροτικά "PICKUP" με μία ευρεία γκάμα προϊόντων μας.

Το πιο σημαντικό γεγονός είναι η παγκόσμια παρουσίαση για πρώτη φορά στο καταναλωτικό κοινό του νέου κεφάλαιου στην μακροχρόνια ιστορία των αξεσουάρ Tessera4x4.

Η "Πρωτοποριακή και Φουτουριστική" νέα γενιά καλυμμάτων roll top και το next big thing στα αξεσουάρ pick up, η σειρά "Tessera Roll+" (η οποία θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μέχρι το τέλος του 2022).


Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την περίοδο της πανδημίας όπου η αγορά ήταν "παγωμένη" και να κρατήσουμε το τμήμα R&D εξαιρετικά απασχολημένο για να εφεύρουμε και να δώσουμε σάρκα και οστά στο καλύτερο roll top καλύμμα που έχετε φανταστεί ποτέ.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι και ικανοποιημένοι με τα φανταστικά αποτελέσματα που πετύχαμε στον σχεδιασμό, την ισχύ, την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και τις τεχνολογικές καινοτομίες του νέου αυτού προϊόντος. Το τμήμα R&D της εταιρίας μας σχεδιάζει και υλοποιεί τις πιο πρωτοποριακές καινοτομίες που έχει να προσφέρει ο κλάδος των 4χ4 αξεσουάρ, οι οποίες θα αποκαλυφθούν στο περίπτερο μας. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα προϊόντα του μέλλοντος και καλύπτουμε τις ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η νέα γενιά Tessera Roll+ διαθέτει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 5 από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνίας (EPO) EP22185152.0, EP22185538.0, EP22185542.2, EP22185540.6, EP19151572.5, 1 διεθνές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO): WIPO Χάγη (WIPO100520) και 2 Εθνικά από τον Ελληνικό Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ): Νο.1007595, Νο.1008155.

Οι ιδιοκτήτες πικαπ 4Χ4 θα βρουν μια ποικιλία χειροποίητων αξεσουάρ, όπως Roll Barπλαινές κουπαστές καρότσαςσχάρες και ράγεςεργαλειοθήκες, τα οποία αυξάνουν τις επιλογές φόρτωσης και μεταφοράς του φορτίου με ασφάλεια.


Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του επιχειρηματικού μας δικτύου, να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες και να φτάσουμε τα Ελληνικά προϊόντα της Tessera4x4 Accessories σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η Gi Anso 4x4 Club SA έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά ως η No1 ελληνική κατασκευαστική εταιρία εισαγωγής-εξαγωγής στον τομέα των αξεσουάρ 4x4 (off road) και ενός από τους κύριους Ευρωπαίους παίκτες (εξειδικευμένος σε ρολά καπάκια, Roll Bar, πλαινές κουπαστές καρότσας, σχάρες και ράγες, εργαλειοθήκες κλπ.), αυξάνει το επιχειρηματικό της σχέδιο στο εξωτερικό, συνάπτοντας νέες συμφωνίες και συμβάσεις με τις σημαντικότερες βιομηχανίες αυτοκινήτων 4x4 σε όλο τον κόσμο.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους αντιπροσώπους μας ανά την υφήλιο μια ολοκληρωμένη εμπειρία μέσω της ευρείας γκάμας αξεσουάρ και να διευρύνουμε την υπεροχή των προϊόντων μας.  Σας περιμένουμε!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!