Black Matt έκδοση “Essential Refresh”

Μαύρο Ματ: Ένα διαχρονικό και εκλεπτυσμένο χρώμα

Το μαύρο ήταν πάντα συνώνυμο της κομψότητας, αφού αυτό το χρώμα είναι το κλειδί για μια διαχρονική και σοφιστικέ εμφάνιση.

Χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς επιλέγεται για τα καλύμματα και τα αξεσουάρ του αμαξώματος ώστε να υπάρξει η τέλεια ισορροπία μεταξύ του σχεδίου και της λειτουργικότητας του προϊόντος.

Στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν πάντα προτωποριακή η χρήση πιο δημιουργικών φινιρισμάτων. Εφαρμόζοντας επίπεδη βαφή σε σπορ αυτοκίνητα και πολυτελή οχήματα, οι σχεδιαστές αυτοκινήτων μπόρεσαν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή, βελούδινη επεξεργασία επιφάνειας τόσο μοναδική που τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Ακολουθώντας τις τρέχουσες χρωματικές τάσεις, η Tessera4x4 συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ 4x4 με το λανσάρισμα του Black Matt φινιρίσματος.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το ελκυστικό αναβαθμισμένο φινίρισμα.

Προδιαγραφές / Χαρακτηριστικά Black Matt:

Neokem PP 600 Ammos

  • Νέα γενιά εξαιρετικά ανθεκτικής ανάγλυφης επίστρωσης με λεπτή υφή. Λόγω της υψηλής αντοχής της στις καιρικές συνθήκες συνιστάται για χρήστες βαρέως τύπου όπου η γυαλάδα, η διατήρηση του χρώματος και η αισθητική έχουν μεγάλη σημασία.
  • Υψηλές Προδιαγραφές: Εξαιρετική αντοχή στην τριβή. Αυξημένη χημική αντοχή. Χαμηλή ευαισθησία στη ρύπανση. Εξαιρετική κάλυψη που μειώνει τον κίνδυνο διάβρωσης. Πολύ καλή απόδοση μεταφοράς και διείσδυση σε δύσκολες περιοχές. Υψηλή απόδοση λόγω χαμηλής πυκνότητας. Όλα τα προϊόντα PP 600 Ammos είναι βαριά μέταλλα και χωρίς TGIC.
  • Η PP 600 Ammos είναι εγκεκριμένη από την Qualicoat για Κλάση 2 - Κατηγορία 1 (Αριθμός έγκρισης: P-0780).
  • Η Neokem εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα ποιότητας σύμφωνα με: ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.
  • Η PP 600 Ammos εφαρμόζεται σε πάχος 60-100 microns με ηλεκτροστατικό ψεκασμό ή εξοπλισμό tribo-charging για να εξασφαλίσει πλήρη κάλυψη και συνεπώς ομοιογένεια χρώματος. Η σκλήρυνση / ψήσιμο της βαφής γίνεται σε ειδικό φούρνο για 15 λεπτά στους 190 °C.
  • Η νέα Black Matt έκδοση είναι διαθέσιμη για όλα τα Tessera4x4 Rolls (SOT-ROLL series by Tessera4x4 accessories)ανοξείδωτα roll barανοξείδωτες sport design κουπαστές και ανοξείδωτες σχάρες για όλα τα pick up (4x4) της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τα παρακάτω link:

https://www.tessera4x4.gr/611/

https://www.qualicoat.net/main/home.html

https://neokem.eu/en/home-page/