Έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

Για άλλη μια φορά, η έκθεση θεσμός για την Ελλάδα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να τραβήξει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του αυτοκινήτου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην δυτικός αερολιμένας) από τις 22 έως και 30 Οκτωβρίου 2016, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και να θαυμάσουν τα τελευταία επιτεύγματα του αυτοκινητοβιομηχανικού κλάδου. Το σημείο που αξίζει κανείς να επισημάνει για αυτή την έκθεση, ήταν οτι το ενδιαφέρον του κόσμου ενισχύθηκε και από το γεγονός οτι είχαν προηγηθεί οι παγκόσμιες πρεμιέρες των καινούργιων μοντέλων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες στην έκθεση του Παρισίου.

Η Tessera4x4 accessories είχε την τιμή να παρευρίσκεται και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού με σκοπό να παρουσιάσει την ευρεία γκάμα προϊόντων που κατασκευάζει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά στο κοινό, σε συνεργασία με την ISUZU Hellas και SSANGYONG Hellas.

H ISUZU, η οποία διανύει μία ξεχωριστή χρονιά αφού έκλεισε 100 χρόνια από όταν ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Το παγκοσμίως διάσημο pick up ISUZU DMAX εξοπλίστηκε με το πρώτο σε πωλήσεις αλουμινένιο ρολό-καπάκι καρότσας με 7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας (2 παγκόσμια, 2 ευρωπαϊκά και 3 εγχώρια) (SOT-ROLL series), που κατασκευάζεται στην Ελλάδα.

Ένα υψηλής ποιότητας προϊόν το οποίο παρέχει την μέγιστη ασφάλεια αφού οι ειδικά αλουμινένιοι (πατενταρισμένοι) πήχες είναι αδύνατο να απασφαλιστούν. H ειδική επίστρωση βινυλίου-PVC παρέχει τέλεια μόνωση και προστασία του φορτίου καρότσας, λόγω της επαναστατικής καινοτομίας συνδυασμού πάνω από τα αλουμινένια πάνελ,όπως επίσης κάνει το ρολό καπάκι αδιάβροχο και ανθεκτικό με μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αντοχή χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία.

Επιμένοντας στην ασφάλεια του προϊόντος μας, εξοπλίσαμε το ρολό καπάκι με το νέο σύστημα κεντρικού κλειδώματος υψηλής ασφαλείας, με μεγαλύτερη και πιο εργονομική χειρολαβή καθώς και καπάκι προστασίας απο τις καιρικές συνθήκες.

Διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις, για τις ανάγκες οποιουδήποτε καταναλωτή, στη βασική έκδοση αλουμινίου, στην έκδοση με τον ακριβή κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου (PAINT-001) αλλά και στην υψηλής αντοχής όπως και δημοφιλέστερη Black Matt (PAINT-006) έκδοση.

Επίσης λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού της νέας γενιάς περιμετρικής του βάσης, πάχους 5 χιλιοστών, παρέχει επιπλέον ενίσχυση της καρότσας αλλά και μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον αξεσουάρ, όπως roll bars, κουπαστές, σχάρες και μπάρες φόρτωσης.

Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είχαμε την χαρά να τα παρουσιάσουμε και στο περίπτερο της SSANGYONG. Στο δημοφιλές αυτό pick up της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας προσθέσαμε το ανοιξείδωτο roll bar RB 407 INOX, που όπως όλα τα roll bar της εταιρίας μας, είναι ανθεκτικό για φόρτωση λόγω της ενισχυμένης, μονοκόμματης στήριξής του που παρέχει την μέγιστη προστασία του αμαξώματος σε περίπτωση ανατροπής. Μαζί συνδυάσαμε και τις ανοξείδωτες κουπαστές με sport σχεδιασμό ΚΟΥ 80 Sport ΙΝΟΧ, οι οποίες παρέχουν περαιτέρω ευελιξία στο δέσιμο και την μεταφορά του περιεχομένου της καρότσας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.