Έκθεση τετρακίνησης "Abenteuer und Allrad" στο Bad Kissingen 2021

Καλώς ήρθατε στην μεγαλύτερη έκθεση για 4Χ4 off-road οχήματα, Abenteuer und Allrad, Germany.

Η έκθεση διεξήχθη από τις 21 έως τις 24 Οκτώβρη στον εκθεσιακό χώρο στο Bad Kissingen της Γερμανίας.

Ο εκθεσιακός χώρος (περίπου 110.000 τετραγωνικών μέτρων) βρίσκεται ακριβώς πάνω σε έναν λόφο, πάνω από το Bad Kissingen, στη μέση ενός φυσικού καταφυγίου. Πρόκειται για μια πρώην αντιπυραυλική βάση του αμερικανικού στρατού.

Σήμερα, χάρη στην περίφραξή της, είναι μια απομονωμένη και περιπετειώδη διαδρομή, η οποία χάρη στα φυσικά χαρακτηριστικά της, την κάνει μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, off-road διαδρομή στη Γερμανία.

Με περισσότερους από 300 διεθνείς εκθέτες από όλο τον κόσμο, η ADVENTURE & ALLRAD είναι η σημαντικότερη εκδήλωση της χρονιάς στον κόσμο για τα 4Χ4 οχήματα, η οποία παρουσιάζει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα των αξεσουάρ και των υπηρεσιών που προσφέρει η διεθνής off-road σκηνή.

Οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης ABENTEUER & ALLRAD στο Bad Kissingen είχαν τη δυνατότητα να δουν οχήματα παντός εδάφους, φορτηγά, 4x4 & pick-up.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέρος του "Saalewiesen" στο Bad Kissingen μετατράπηκε σε CAMP AREA. Οι οπαδοί των 4Χ4 off-road οχημάτων βρήκαν εδώ το <<σπίτι τους>>, αφού η ABENTEUER & ALLRAD σε κάθε έκθεση προσφέρει δραστηριότητες αναψυχής και τροχόσπιτου που κυμαίνονται από υπνόσακους, σκηνές και εξοπλισμό εξωτερικού χώρου κάθε είδους.

Η Tessera4x4 Accessories σε συνέχεια της προηγούμενης συμμετοχής της το 2019 στην ίδια έκθεση, εκπροσωπήθηκε από την BLUEICE E-COMMERCE GMBH, τον εξουσιοδοτημένο και αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων μας στη γερμανική αγορά.

Ο κ. Hubert Linder, ιδιοκτήτης της BLUEICE E-COMMERCE GMBH και οι συνεργάτες του κ. Claudio Falcone από την Ιταλία και κ. Stefan Lehmann από την Ελβετία, παρουσίασαν στους επισκέπτες αξεσουάρ 4x4 off-road pick-up υψηλής ποιότητας και πρότειναν λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η Tessera4x4 Accessories με εμπειρία άνω των 35 ετών στην αυτοκινητοβιομηχανία παρέχει υψηλής ποιότητας αξεσουάρ και ειδικά το μοναδικό πατενταρισμένο ρολό-καπάκι αλουμινίου Tessera4x4 (SOT-ROLL Series) προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας!

Το μοναδικό γνήσιο και 100% χειροποίητο ρολό καπάκι της παγκόσμιας αγοράς με εγγύηση 3 ετών.

Οι ειδικά σχεδιασμένοι πήχεις αλουμινίου Tessera4x4 roll (SOT-ROLL Series) είναι οι μόνοι που προσφέρουν 100% ασφάλεια καθώς είναι αδύνατο να αποσυνδεθούν μεταξύ τους.

Επιπλέον, η επιφάνεια βινυλίου στην κορυφή αυτών των ισχυρών πηχών αλουμινίου (πάνελ) παρέχει την τέλεια προστασία ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ειδικά κατασκευασμένη (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) περιμετρική βάση από ανοδιωμένο αλουμίνιο (πάχος: 5mm)

Νέο σύστημα κλειδώματος: Ανώτερη σχεδίαση, ισχύς και προστασία!

Ενσωματωμένη τεχνολογία Anti-Leaf

Ενσωματωμένη ένδειξη στάθμης νερού (Water Level Indicator)

Η Tessera4x4 Accessories είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με 3 διεθνείς, 2 ευρωπαϊκές και 3 εθνικές πατέντες.

  • Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO), ο οποίος έχει εκδώσει 3 παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τον ακόλουθο αριθμό: WO 2014/053863 & Διεθνές σύστημα σχεδίων και υποδειγμάτων WIPO Χάγης (WIPO96020 & WIPO100520).
  • Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO), το οποίο έχει εκδώσει 2 ευρωπαϊκά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τους ακόλουθους αριθμούς: EP19151572.5 & EP2903843.
  • Ελληνικός Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), ο οποίος έχει εκδώσει 3 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τους ακόλουθους αριθμούς: Νο.1007595, Νο.1007947 & Νο.10081553.

Η Abenteuer und Allrad στο Bad Kissingen ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας, ενώ υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, να σχεδιάζουμε και να παράγουμε τα πιο premium αξεσουάρ 4x4 της παγκόσμιας αγοράς.


Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την αμέριστη εκτίμησή μας στον κ. Hubert Linder και την ομάδα του για τις συνεχείς προσπάθειες και ενέργειές τους να καθιερώσουν την Tessera4x4 Αccessories ως τη νούμερο 1 μάρκα 4x4 αξεσουάρ στη γερμανική αγορά.

Μείνετε συντονισμένοι!