Pολό καρότσας αλουμίνιου για όλα τα φορτηγάκια

Νέο εύκαμπτο ρολό (καπάκι καρότσας) αλουμινίου, το μοναδικό για όλα τα τετράπορτα (double cab) φορτηγάκια (pickup) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 

Ειδική περιμετρική βάση (πατενταρισμένη) από προφίλ ανοδιωμένου αλουμίνιου (πάχους 5mm, ΧΩΡΙΣ εξογκώματα), η οποία αγκαλιάζει ολόκληρο σε φάρδος & μήκος το πλαϊνό χειλάκι κουπαστής. Για την δυνατή και σωστή (όχι διακοσμητική όπως στα ήδη υπάρχοντα ρολά του εμπορίου) προσθήκη οποιοδήποτε ήδη υπάρχον ή καινούργιου roll bar, πλαϊνές κουπαστές (δέστρες) & μπάρα φόρτωσης καρότσας καθώς και στον εργοστασιακό εξοπλισμό όπως στις εκδόσεις: VW Amarok (ανοξείδωτο roll bar ∅76 & Canyon), Ford Ranger (Limited & XLT & WildTrak), Toyota Hilux (Vigo), etc.).) (Αριθμοί Πατέντας: WO 2014/053863 & No. 1008153 & No. 1007595).

Στην στάνταρ έκδοση του έρχεται σε ασημί χρώμα, όπου είναι και το αρχικό του υλικό (ανοδιωμένο αλουμίνιο) (με EXTRA επιλογή βαψίματος στο κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου).

Ειδικά σχεδιασμένοι (πατενταρισμένοι) αλουμινένιοι πήχες, όπου παρέχουν απαλή και χωρίς τριβή περιστροφή, καθώς και μειώση του έντονου τραβήγματος της επίστρωσης βινυλίου. Παρέχουν 100% ασφάλεια στην επίπεδη μορφή τους λόγω του ειδικού τους σχεδιασμού (αδύνατη η απασφάλιση του ενός πήχη απο τον επόμενο) (Αριθμός πατέντας: No. 1007947).

Έχει τέλεια μόνωση και προστασία του φορτίου καρότσας, λόγω της επαναστατικής καινοτομίας συνδυασμού πάνω από τα αλουμινένια πάνελ, ειδικής επίστρωσης βινυλίου-PVC. (Χαρακτηριστικά επίστρωσης: αδιάβροχο και ανθεκτικό, μεγάλη αντοχή σε περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας, αντοχή χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία, αντοχή σε τριβή, αντιμικροβιακό & αντιμυκητιακό, εύκολο στο καθάρισμα).

Ειδικά σχεδιασμένο για δυνατή και ανθεκτική χρήση (βαρέως τύπου): αλουμινένιος άξονας ∅80, ενισχυμένη απο ντουραλουμίνιο βάση με μεταλλικό ρουλεμάν όπου ενώνει τον άξονα με το κουτί αποθήκευσης του ρολού και τέλος βαρέως τύπου ελατήριο. 

Το μοναδικό ρολό αλουμινίου (καπάκι καρότσας) στη παγκόσμια αγορά με σύστημα απόφραξης, το οποίο απομακρύνει φύλλα και μικρά σκουπίδια από τις υδρορροές εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτόν καλύτερη ποιότητα αποστράγγισης του κουτιού αποθήκευσης από το νερό.

Εσωτερικά στο κουτί αποθήκευσης του ρολού υπάρχουν δυο κανάλια αποχέτευσης (υδρορροές) και δυο κανάλια υπερχείλισης, για την καλύτερη δυνατή προστασία από το νερό.

Ειδικά περιμετρικά λάστιχα, βουρτσάκια, και 4 πλαϊνές υδρορροές για την καλύτερη προστασία από νερό και σκόνη.

Πλαϊνό σύστημα κλειδώματος 3 προεπιλεγμένων διαφορετικών θέσεων (μπορεί δεχτεί όσες παραπάνω θέσεις επιθυμείτε).

Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς τρυπήματα (τοποθέτηση με τρύπες μόνο στις περιπτώσεις όπου μπαίνει και extra εξοπλισμός π.χ: roll bars, πλαϊνές κουπαστές, μπάρα φόρτωσης).

Μπορεί να τοποθετηθεί σε μοντέλα με ή χωρίς επένδυση καρότσας (το μοναδικό ρολό-καπάκι καρότσας, όπου στις περιπτώσεις που οι επενδύσεις είναι μονοκόμματες μέχρι πάνω καλύπτοντας όλο το χειλάκι της κουπαστής, δεν κόβεται η επένδυση).

Σύστημα κεντρικού κλειδώματος υψηλής ασφαλείας (Γερμανικής κατασκευής).

Η κατασκευή της κλειδαριάς αποτελείται από δύο μεγάλα μεταλλικά κομμάτια ανοδυομένου αλουμινίου (95cm & 35cm) σε κάθε πλευρά του ρολού (γλώσσες). Οι γλώσσες αυτές εκτείνονται σε όλο το φάρδος του ρολού-καπάκι.
Αυτή η ιδιαιτερότητα δίνει το πλεονέκτηκα στη κλειδαριά να έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο και τη καθιστά αρκετά ανθεκτική σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που καθιστά τη κλειδαριά του ρολού από τα πιο premium προϊόντα που διατίθονται αυτή τη στιγμή στη παγκόσμια αγορά των ρολών (καπάκι καρότσας) αλουμινίου.

Το πιο ενισχυμένο & στιβαρό ρολό-καπάκι καρότσας της αγοράς (συνολικό βάρος αλουμινίου: 52 κιλά για Double cab & 56 κιλά για Space cab).

Ιδανικό προϊόν για την τέλεια εκμετάλλευση της καρότσας του αυτοκινήτου ((είτε για προσωπική χρήση (μεγάλο πορτ-μπαγκάζ)), είτε για επαγγελματική χρήση (φόρτωση, δέσιμο,
προστασία φορτίου)).

Προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες, καρότσα και περιεχόμενο φορτίο.

Συντελεί στην καλύτερη οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις μεγαλύτερες ταχύτητες λόγω του κλεισίματος της καρότσας, με αποτέλεσμα να λειτουργεί σαν μια μεγάλη αεροτομή.

Ενα ακόμα προϊόν 4χ4 που έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη γκάμα των αξεσουάρ 4x4 της εταιρείας Tessera4x4 accessories.