Eμπορική έκθεση Adventure Southside Friedrichshafen στο τριεθνές Γερμανίας- Αυστρίας - Ελβετίας στη λίμνη Κωνστάντζας


Από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου η εμπορική έκθεση Adventure Southside στην περιοχή Friedrichshafen στο τριεθνές Γερμανίας- Αυστρίας - Ελβετίας στη λίμνη Κωνστάντζας άνοιξε τις πύλες της στο πλήθος.

Η Tessera4x4 Accessories εκπροσωπήθηκε από την BLUEICE E-COMMERCE GMBH στην αίθουσα B1 περίπτερο 204, τον εξουσιοδοτημένο και αποκλειστικό διανομέα/αντιπρόσωπο των προϊόντων της εταιρείας μας στη γερμανική αγορά.

Ο κ. Hubert Linder, ιδιοκτήτης της BLUEICE E-COMMERCE GMBH και η ομάδα του παρουσίασαν στους επισκέπτες μια ποικιλία αξεσουάρ 4x4 off-road pick-up υψηλής ποιότητας και πρότειναν λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η Tessera4x4 Accessories με εμπειρία άνω των 35 ετών στην αυτοκινητοβιομηχανία παρέχει υψηλής ποιότητας αξεσουάρ και ειδικά το μοναδικό πατενταρισμένο ρολό-καπάκι αλουμινίου Tessera4x4 (SOT-ROLL Series) προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας!

Το μοναδικό γνήσιο και 100% χειροποίητο ρολό καπάκι της παγκόσμιας αγοράς με εγγύηση 3 ετών.

Οι ειδικά σχεδιασμένοι πήχεις αλουμινίου Tessera4x4 roll (SOT-ROLL Series) είναι οι μόνοι που προσφέρουν 100% ασφάλεια καθώς είναι αδύνατο να αποσυνδεθούν μεταξύ τους.

Επιπλέον, η επιφάνεια βινυλίου στην κορυφή αυτών των ισχυρών πηχών αλουμινίου (πάνελ) παρέχει την τέλεια προστασία ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ειδικά κατασκευασμένη (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) περιμετρική βάση από ανοδιωμένο αλουμίνιο (πάχος: 5mm), η οποία αγκαλιάζει πλήρως 100% το σχήμα του τμήματος της ράγας της καρότσας (σε μήκος και πλάτος). Ως αποτέλεσμα, αυτό παρέχει μια ισχυρή και ανθεκτική (όχι διακοσμητική) διαδικασία τοποθέτησης για όλους τους τύπους αξεσουάρ.

(ULTIMATE LOCKING SYSTEM) Νέο απόλυτο σύστημα κλειδώματος: Ανώτερη σχεδίαση, ισχύς και προστασία! (Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ρολού καπακιού αλουμινίου της σειράς SOT ROLL εδώ).

Ενσωματωμένη τεχνολογία Anti-Leaf με ειδικά σχεδιασμένες μεταλλικές σίτες που καμπυλώνουν προς τα πάνω για να διασφαλίζουν ότι τα μικρά φύλλα ή υπολείμματα θα φιλτράρονται σωστά και θα αποφεύγεται το μπλοκάρισμα των σωλήνων νερού (αποχετεύσεις). Αυτό σημαίνει μακροχρόνια προστασία του ελατηρίου από τη διάβρωση.

Ενσωματωμένη ένδειξη στάθμης νερού (Water Level Indicator) σημαντική για κάθε πελάτη, στο να έχει οπτικό έλεγχο στο εσωτερικό του κουτιού αποθήκευσης (housing box) ανά πάσα στιγμή.


Η Tessera4x4 Accessories είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με 3 Διεθνείς, 2 Ευρωπαϊκές & 3 Εθνικές πατέντες.

  • Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO), ο οποίος έχει εκδώσει 3 παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τον ακόλουθο αριθμό: WO 2014/053863 & Διεθνές σύστημα σχεδίων και υποδειγμάτων WIPO Χάγης (WIPO96020 & WIPO100520).
  • Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO), το οποίο έχει εκδώσει 2 ευρωπαϊκά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τους ακόλουθους αριθμούς: EP19151572.5 & EP2903843.
  • Ελληνικός Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), ο οποίος έχει εκδώσει 3 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τους ακόλουθους αριθμούς: Νο.1007595, Νο.1007947 & Νο.10081553.

Η Adventure Southside στο Bodensee ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας καθώς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, να σχεδιάζουμε και να παράγουμε τα πιο premium αξεσουάρ 4x4 της παγκόσμιας αγοράς.


Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την αμέριστη εκτίμησή μας στον κ. Hubert Linder και την ομάδα του για τις συνεχείς προσπάθειες και ενέργειές τους να καθιερώσουν την Tessera4x4 Αccessories ως τη Νο1 μάρκα 4x4 αξεσουάρ στη γερμανική αγορά. 


Ετοιμαστείτε για την επόμενη έκθεση 21.10.-24.10.2021 Adventures 24.10.2021 wheeler στο Bad Kissingen.

Ανυπομονούμε να μας επισκεφθείτε!